Ночами будут проверять, у них выбора нет.А мне цікава ўсё ж. З апошняга экза 21.05 да выдачы атэстатаў 20 дзён. Як яны збіраюцца іх выдаць, калі толькі цэ правяраюць ужо 3 тыдні+?
Ну відаць, уручную. Ці ворагі перашкаджаюць праверыць@k_ja_ra, РЦЭ ещё не проверили?! вручную чтоли проверяют...
Чёй-та? Праверыць абяцалі. Цягам 2-3 тыдняў. Абяцалі ў журнал адзнак не ставіцьТак рцэ проверять никто не обещал
Я что- то тоже так думаю.Наверняка уже проверили и прослезились
Теперь думают, что делать дальше)
Нет, моя на одинДевушки, подскажите, ваши дети на 3 этап РТ на два варианта записываются?
трохпавярховая сістэма ацэньвання (першасны бал -> тэставы бал па 100-бальнай шкале -> экзаменацыйны бал па 10-бальнай шкале) не проста так прыдумана. Як бы не пісалі дзеці, іх размажуць па 100-бальнай шкале, ды так, каб сярэдні бал +- 50 выйшаў. Значыць, цяпер на 50 балаў са 100 магчымых трэба будзе не тры заданні з 30 зрабіць, а 2. Вось і ўсё. Справа тэхнікіУ нас на форуме выборка заинтересованных детей и родителей. Вузы, репетиторы, РТ в каждый поток по два варианта. Очень много детей, которые не готовились ни к каким вузам и ЦТ. И они сейчас все написали этот пробный экзамен. Я думаю, картина весьма плачевная.
як гаварыла мая старэйшая, хадзіць на 2 варыянты мае сэнс толькі па мове. Астатняе - ўсё тое ж, толькі з іншымі лічбамі, сэнс?Девушки, подскажите, ваши дети на 3 этап РТ на два варианта записываются?