там жа, дзе вынікі, унізе@Ellaga, а можно ссылку
там жа, дзе вынікі, унізе@Ellaga, а можно ссылку
А отчитаются, что по поручению разработали новую, более простую систему. Только по радио озвучили.@Orlena, так возьмут прошлогоднюю таблицу , раз для русского/белорусского ее применили.
Ён не можа паменшыцца, бо да 75 балы і так ішлі 1:1, а ў кожнага першаснага мае быць адпаведнік. А пасля 75 дзеці былі ў мінусе па 10-14 балаўА нi у кога бал не паменьшыуся?
так.Іншымі словамі, для тэстаў невысокай складанасці, дзе сярэдні бал і працэнт 100% вынікаў досыць высокі, гэтая сістэма ў прынцыпе не падыходзіць, правільна я разумею?
наколькі я разумею, такое ж. Бо 50 выніковых балаў па любым прадмеце маюць адпавядаць сярэдняму выніку набраных першасных балаў. Так гэта ўсё задумвалася.
Проста па мове сярэдні вынік сёлета аказаўся значна вышэй, чым мае быць, каб іхная методыка нармальна працавала.
Шчыра кажучы цікава б было пабачыць раскладку (ў % ну ці абсалютных лічбах), колькі дзяцей напісала на які першасны бал
ПО таблице 47 должно бытьу девочки знакомой было 35/80=37.. похоже так и осталось..
Не может быть. Перепроверьтепересчитали . вместо 92 теперь 96
в личных кабинетах , говорят, поменялись баллы
ну это не у меня. но коллега вот говорит, что поменялся балл у ребенка. Пересчитан по новой шкалеНе может быть. Перепроверьте
47.. в цифру не попала)))ПО таблице 47 должно быть
а ну да.. я не дослышала@ТиЛи, 92 —> 98
Высокімі прахаднымі.всех поздравляю с обретёнными баллами!
но теперь объясните мне, чем это чревато? высокими проходными? почему сразу так было нельзя?)))