400 баллов писали про мальчика из России ,ЕГЭ он так сдал. У нас вроде никто не набрал 300 (все три на 100),писали только про 200(2 по 100)
У нас одна девочка сдала на 297 (почти 300)У нас вроде никто не набрал 300 (все три на 100),писали только про 200(2 по 100)
Да, после 9-го. Спасибо.Он после 9го класса поступал туда?
Правомерно.В этом году закончил техникум. В БНТУ не приняли сертификат по физике за прошлый год( в нём баллы выше, чем в этом году), мотивируя тем, что в прошлом году он учился в техникуме и поступать не мог. Правомерно ли это? И если нет или никто не знает, то куда звонить и где выяснять?
Рыхтавацца да ЦТ пінская школьніца пачала за год. Займалася з рэпетытарамі — па два двухгадзінныя заняткі на тыдзень па кожным прадмеце.
Можно я сделаю предположение, что в школе свободное посещение было, и медаль получена автоматомДзяўчына падлічвае: агулам на вывучэнне англійскай мовы і грамадазнаўства траціла гадзін 16 на тыдзень. У прыёмнай камісіі яе нават пашкадавалі: маўляў, ніякага асабістага жыцця. “Але яно было! — пераконвае суразмоўніца. — Я гуляла з сябрамі, хадзіла ў кіно, чытала, спала. Сон — гэта вельмі важна”.
Бацькі дзяўчыны працуюць у Пінскім аўтобусным парку. Мама — касір, тата — вядучы спецыяліст аддзела маркетынгу. Але Насця выбрала іншы шлях. Падала дакументы на факультэт міжнародных адносін БДУ. Спецыяльнасць — “міжнародныя адносіны”. “Сябар параіў.
...
Прахадныя балы вельмі высокія — для мяне гэта гаворыць аб тым, што спецыяльнасць прэстыжная. Ёсць перспектыва стаць дыпламатам ці міністрам замежных спраў, чаму не?” — смяецца.