Караул,
В окомедсон есть врач Марьяш Полина Михайловна. Мы у нее 4 года наблюдаемся, мне она нравится.
В окомедсон есть врач Марьяш Полина Михайловна. Мы у нее 4 года наблюдаемся, мне она нравится.
нам у "новым зроку" параілі оптыку на В.Харужай, 25 і дакладна тамтэйшага доктара. Якая падбірае, кансультуе, вучыць і ўсё такое іншае. Аб доктары самыя лепшыя ўражанні. Аб лінзах - чытайце вышэй. ))))Девочки, подскажите, где лучше покупать линзы. Врач рекомендует перевести дочку на линзы с очков. Хотим попробовать, но как-то растерялись и не знаем куда податься
напэўна, яно так і ёсць, іначай бы людзі іх не насілі, але пакуль здалося космасам.Что там сложного, снял, прополоскал, положил.
сказалі, што няма.
вадкасцю, так, не вадой.
дзякуй.) будзе спрабаваць карыстацца.) Спадзяюся, што будзе ўсё не так страшна, як пакуль падаецца.![]()
Vasilisik, мы покупаем только (более 10 лет так точно) на мельникайте 4, комн 110, тел 8029 1141516, 8017 3285015, 8029 388 5015
Vasilisik, вы малайцы, праўда. Пасля сёння я гэта магу з пэўнасцю сказаць.)
Маёй 14. Насіць сказалі, пачынаючы з 2-х гадзін у дзень, паступова час павялічваючы. Дачка сёння ў оптыцы надзявала і знімала лінзы сама, пад кіраўніцтвам і з дапамогай доктаркі. У доктаркі надзвычайнае цярпенне. Асабіста я ўжо сядзела азвярэлая.)))))
ёсць меркаванне, што лінзы могуць запаволіць хуткасць падзення зроку (мне доктар тлумачыла, чаму). Асабіста для мяне гэта асноўны матыў звязвання з лінзамі да моманту, пакуль дзіця не стала канчаткова самастойным. У маёй якраз самы крытычны для падзення зроку ўзрост падыходзіць, ці лепей сказаць, ужо падышоў .
важна. я всегда со всеми карточками везде катаюсь. поэтому лучше взять.скажите, врачу (окомедсон) нужна карточка ребёнка из п/к?
в п/к год назад дальнозоркость ставили, в этом году - близорукость. для врача нужна эта динамика?