вот это особенно доставляет.расцарапоет
Полное отсутствие слуха, видимо.
вот это особенно доставляет.расцарапоет
А мне чёта кажется,что это стёб такой)КАк взрослый человек может так писать?
не-аА мне чёта кажется,что это стёб такой)
Орфографическая"Что бы" замест "чтобы"- гэта якая памылка?
Па-мойму, вельмі частая канструкцыя.) І не здзіўлюся, калі ў тым ліку і мной карыстаная.)))Читая текст, возникает такое чувство…
А, пардон. Бачу ўжо. А я з напісанага вышэй зразумела так, што граматычная ўсё ж. Але і ладна. Гэта так, для агульнага развіцця выключна.)Орфографическая
Да .Па-мойму, вельмі частая канструкцыя.)
Не прибедняйся, ничего подобного у тебя не читалаІ не здзіўлюся, калі ў тым ліку і мной карыстаная.)))
Мы про русский?А я тут нядаўна даведалася, што, аказваецца, скарачэнне тыс. і млн - 2 вялікія розніцы.) Першае - скарачэнне, другое - абрэвіятура. Таму ў першым выпадку кропка ёсць, а ў другім няма.)
Вось шчыра, не задумвалася. Ці проста забылася ўжо на тое, што, мажліва, калісьці і даводзілася падчас навучання.
Ага, все так.А яшчэ даведалася, што даты, аказваецца, з "хвосцікам" літарамі не пішуцца. То-бок, "у 1985-м годзе", "23-га снежня"- няправільна.
Правільна: у 1985 годзе, 23 снежня.
http://www.gramota.ru/slovari/dic/?word=%E4%E5%EC%EE%ED%F2%E0%E6&all=xОрфографический словарь
демонтаж, -а и -а, тв. -ем и -ом
Прычым так упарта, што раз`юшвае ужо)) Прiорбанк у сваiм аутаматызаваным ПП ставiць "согласно спискА". Вось чакаю, калi мне надакучыць выпрауляць i я iм-такi адкрыю вочы)))Роўна як правільна "согласно договорУ", а не "согласно договорА". Хаця і другі варыянт упарта карыстаецца.
спасибоСпыталася ў нашых праектантаў.) Яны да демонтажОм схіляюцца ўсё ж. Так кажуць і пішуць.
Хаця і абодва варыянты правільныя.
да. я вчера озадачилась, пересмотрела несколько словарей онлайн и нет единого мнения.Цікавае пытанне, так.
,Имена существительные с подвижным ударением
Однако немало и имен существительных с подвижным ударением.
Ниже приведено несколько имен существительных, в которых ударение при склонении во всех формах переходит с основы на окончание.
тут затык с ударениямиА я везде в словарях монтажом встречаю.