И снова про войну...

Zoryana

Well-known member
з якога часу і перапугу гэта зрабілася добра?
Кстати, для озадаченных этим вопросом - есть у кого об этом спросить :))) :
Лукашенко прилетел в Москву с георгиевской ленточкой

http://m.lenta.ru/news/2015/05/07/lukash/

42391190.jpg

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, угу.) Якраз з мужам адмеркавалі.) (я пра фотку). Ненаклоняемый наш. :))))

Zoryana

Well-known member
k_ja_ra, а мне нравится такой вариант - я про символ Победы; его, наверное, и выберу 9 мая :)

k_ja_ra

Well-known member
Zoryana, :) я ўжо ў пн нагледзелася, дзякуй.) Хіба што амерыканскі ваенны аркестр паслухаць.)

А куды вы плануеце з такім варыянтам сімвала хадзіць?
Справядлівасці дзеля недарэчны ён, сімвал, калі ўжывую. Занадта вялікі, як па мне.

Ну Zoryana ладна.) А вы пашто здзекуецеся? :))))

k_ja_ra

Well-known member
BabuschkinHaus, я з дзень таму у Дыялогах болей чым адназначна аб сваім стаўленні да парадаў і ўсім, што з імі звязана, гаварыла. Думала, вы бачылі.)

Zoryana

Well-known member
Хіба што амерыканскі ваенны аркестр паслухаць.)
Помимо американского оркестра, там и российские солдатУшки-бравы ребятУшки и российская военная техника будут, не слыхали? :)))
Кроме белорусских парадных расчетов в параде примут участие и российские. Соседи покажут танки Т-90, БМП-3, БТР-82А, бронеавтомобили "Тигр", САУ 2С19 "Мста-С" и другие виды вооружения. Всего будет задействовано 300 военнослужащих и 30 единиц техники армии России.
Читать полностью: http://42.tut.by/445334

А куды вы плануеце з такім варыянтам сімвала хадзіць?
Вы считаете неуместным появление в городе с таким символом в День Победы? В парк Горького, например, с семьей планируем пойти :)

BabuschkinHaus

Well-known member
k_ja_ra, не всегда все удается читать. Простите, если получилось, как издевательство. Совсем не хотела.

k_ja_ra

Well-known member
BabuschkinHaus, ды нармальна ўсё.) Пра здзекуецеся - я жартую ўсяго толькі.)
Пасля панядзелка мне на гэту тэму ўжо нічога не страшна.)))) Да наступнага году.)))

Будет у вас сын, тогда полюбите и вы парады
Для сыноў з парадамі ёсць тата.) Адназначна.

Вы считаете неуместным появление в городе с таким символом в День Победы?
Ды не тое каб. Але выглядае гэта недарэчна, паўтаруся.

В парк Горького, например, с семьей планируем пойти
не раю. Там у гэты дзень будзе "падавецца і падушэцца". (с) ))))
Я б увогуле цэнтр у такія дні не раіла. Прынамсі я стараюся трымацца ад яго ў дні афіцыйных святаў з афіцыйнымі ж мерапрыемствамі па мажлівасці далей.

Zoryana

Well-known member
Для сыноў з парадамі ёсць тата.) Адназначна.
Это когда мама может с дочками дома остаться. Из вариантов сидеть дома одной или пойти с мужем и сыном на парад лично я однозначно выберу второе :)

Але выглядае гэта недарэчна, паўтаруся.
Это с вашей с точки зрения. С моей - как раз-таки наоборот. Вы же на станете утверждать, что именно ваша точка зрения и есть истина в последней инстанции, не? :)

Я б увогуле цэнтр у такія дні не раіла. Прынамсі я стараюся трымацца ад яго ў дні афіцыйных святаў з афіцыйнымі ж мерапрыемствамі па мажлівасці далей.
А я люблю в праздничный день потусоваться в праздничной сутолоке. Вот больших вечерних концертов "звезд белорусской эстрады" на открытых сценах не люблю и не хожу никогда.

k_ja_ra

Well-known member
Из вариантов сидеть дома одной или пойти с мужем и сыном на парад лично я однозначно выберу второе
А я адназначна першае.) І нават парад тут ні пры чым.:)))))

Это с вашей с точки зрения.
Само сабой.
А вы бачылі сімвал непасрэдна на аб'екце, блізка, ужывую? Палову ж грудзей займае.))))

Zoryana

Well-known member
А я адназначна першае.) І нават парад тут ні пры чым.))
Так и для меня "парад ні пры чым" - мне просто без моих ску-у-учно, да и им без меня тоже :)

А вы бачылі сімвал непасрэдна на аб'екце, блізка, ужывую?
Не, нашего белорусского символа близко еще не бачыла. Вот ленточка георгиевская своя есть - и в ЦУМ не беги :)))

k_ja_ra

Well-known member
Сверху