Италия

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

eva-78

Well-known member
Девочки, кто пользовался услугами сайта airbnb, там с карточки сразу всю сумму снимают? или как? это не так как на букинге просто бронь?
снимают с карточки сразу, как хозяин подтвердит (у него есть вроде 48 часов на это). До этого сумму блокируется. Если Вы еще не зарегистрировались, могу выслать приглашалку, будет скидка около 20е.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Дабяруся да нармальнага інтэрнэту, кіну пару фотак Кастэламаре і напішу падрабязьней.

DIMITA

New member
Огромное количество туристов в крошечном городке. И существенно дороже все, чем в Кастелламаре.

Выше о нем написали,как то уж без зелении вообще грустно,понятно море само сабой,но вопрос пока открыт!А вот в Cagliari райаны тоже летают по доступной цене,может кто посоветует местечко недалеко от аэропорта для отдыха с детьми,туда лучше в июне или сеньябре ?Вот у меня пока цена билета -определяет место отдыха.

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Пра Кастэлламаре.
Жылі там тыдзень. Цыганаў не бачылі.
А вось гэтага шмат, да
Ездит много машин, гоняют скутеры.
Таму калі выбіраць жыльлё ў Кастэламаре, то абавязкова шукаць што-небудзь з унутраным дворыкам, каб вокны не выходзілі на вуліцу. Бо гэтыя скутары да самай начы грахочуць...
Для мяне Кастэламаре застаўся ў памяці горадам яхтаў і рэстарацый :)
Від на горад і замак.

Увечары.

Пляж - Плайя біч - нам спадабаўся. Белы пясок. Вада чыстая, цёплая, дно -пяшчанае. Карацей - дзецям супер. Ён доўга-доўга цягнецца.
На пляж мы ездзілі на маршрутцы. 3 еўра дарослы квіток туды-назад.
заповедник Зингаро с каменными пляжиками, гротами, рыбками, скалами и крабами.
да-да-да :)

На прыстані шмат прапаноў экскурсій на яхтах/маторках. Калі валодаеце ангельскай мовай і добра плаваеце (можна паплаваць у амаль адкрытым моры), то, пэўна, гэта класны варыянт. Але мы ні мовай не валодаем, ні плаваць не ўмеем, таму толькі пааблізваліся, гледзячы на фоты бухтачак Cala Bianca і Cala Rossa, куды прапануюцца гэтыя экскурсіі. Прыгожыя былі фотачкі...

Што тычаццы зелені, то самае ўтульнае ў гэтым плане месца - гэта Эрычэ. Той, што на вышыні.

Увогуле, Эрычэ - гэта мая любоў :)

Месяц на Сіцыліі - гэта такі працяглы тэрмін... Я б аб'ездзіла яе ўсю, напэўна, бо доўга сядзець на адным месцы - сумнавата (мне).
З Трапані можна сплаваць на в.Фавіньяна.
З Кастэламаре і Трапані недалёка да Сан-Віто (нават, калі без машыны, аўтобусы камфортныя ездзяць). Палерма там побач ізноў жа...

DIMITA

New member
katia-ka, спасибо за фото и инфу!Вот просто интуиция шепчет,что в Италию с такой малышней просто непозволительная роскошь,(я говорю конкретно про своих детей)Италию нужно смотреть и наслаждаться увиденным,а билеты дешевые покроются дорогим жильем в Италии,чем в той же Греции.

Magda

Well-known member
Месяц на Сіцыліі - гэта такі працяглы тэрмін... Я б аб'ездзіла яе ўсю, напэўна, бо доўга сядзець на адным месцы - сумнавата (мне).
+1.
katia-ka, спасибо за фото. Всколыхнуло. Особенно Эриче.
Но вот честно, было здорово, но на Сицилию пока больше не просит душа, даже Этна не заманит.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Но вот честно, было здорово, но на Сицилию пока больше не просит душа, даже Этна не заманит.
А мы былі двойчы. Галоўны крытэр, канечне, быў "чалавечы" - мы вярталісяў Трапані да тых жа самых людзей, у якіх жылі год таму. Ну і каб не было сумна ў Трапані, з'явіўся ў планах Кастэламаре :)
Зараз я таксама на Сіцылію не хачу.
Хачу ў Сарэнта :) Але, хацелка гэта занадта небюджэтная для мяне)))))

Вот просто интуиция шепчет,что в Италию с такой малышней просто непозволительная роскошь,(я говорю конкретно про своих детей)Италию нужно смотреть и наслаждаться увиденным
нуу... калі б вы гаворку вялі пра якую Флярэнцыю-Сіену-Венецыю, я б з вамі пагадзілася :)
А ўвогуле - кожнаму сваё :)

Каторлик

Active member
У вас тоже детки примерно такие же,как вы думаете им понравиться,там не очень для детей инфраструктура,но пляж супер,поэтому пока думаю.
Мы поедем 2 семьями и каждому ребенку будет по другу, ну и настолки планирую взять, в тысячу детей научить резаться, уже большие, 7 лет однако :).
Если Вы еще не зарегистрировались, могу выслать приглашалку, будет скидка около 20е.
А можно в личку? Я зарегистрировалась, но ведь ни что мешает мне ник поменять ;).

а билеты дешевые покроются дорогим жильем в Италии,чем в той же Греции.
Ну не знаю... я смотрела-смотрела грецию и ничего не нашла дешевле. В Кос из Вильнюса тоже не дорого были билеты.

цыгане по-итальянски будут "дзингари" или "зингари"... почти как название заповедника
Ха-ха, вот видимо про эту резервацию и имелось ввиду, видимо там они когда-то исторически были. Но это чисто предположения.

На пляж мы ездзілі на маршрутцы. 3 еўра дарослы квіток туды-назад.
А может вы знаете, по чем автобус Трапан -Кастелламаре?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
http://www.aziendasicilianatrasporti.it
А тут разклад руху.
З Кастэламаре ў Сан-Віто і Палерма возіці іншая аўтобусная фірма. Russo. Яны ж возяць і на пляж.
Знайшла разклад))
http://www.russoautoservizi.it/orari.html

Каторлик, удакладню. Я мела на ўвазе горад Трапані -Кастэламаре. Калі вы мелі на ўвазе аэрапорт, то, хутчэй за ўсё, там будзе іншы кошт. І я ня ведаю, ці ёсьць такі прамы рейс.

Каторлик

Active member
Вопрос, на Трапани билеты на нужные мне даты дешевых осталось только 4, а надо всего 10, а на оставшихся по 80 и даже 96 евро. Есть ли смысл выкупить сейчас 4 дешевых и помониторить цены? Или лучше не рисковать и купить дороже, или выбрать другие даты?

Вообще, когда на Сицилию лучше всего ехать? Чтобы не жарко, и в море уже можно было купаться (от 21 градуса)? Ну и да, старшему надо в школу.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Каторлик, мы былі 2 разы. Вясна ў 2013 была зацяжная не толькі ў нас, напэўна, таму напрыканцы чэрвеня 2013 сьпекі не было ( было камфортна) і мора было такое бадзёрае. У 2014 было інакш, і са словаў нашых сяброў-гаспадароў і фарумчан, якія былі там у чэрвені 2014, было нашмат цяплей.
Я думаю, з другой паловы чэрвеня павінна быць самае то для вас. Калі прырода не выдасьць форс-мажораў :)

P.S.мне здаецца, 10 квіткоў па адным (нізкім) кошце - гэта рэдкасьць.

Каторлик

Active member
Я думаю, з другой паловы чэрвеня павінна быць самае то для вас. Калі прырода не выдасьць форс-мажораў
Дзякуй. Ну вось на 1 жнiўня есть усе 10 квiткоў па добраму кошту. Але мне здаецца, вельми спякотна будзе там, да и на радзiме у жнiўнi ня дрэнна. Тады буду гледзiць у бок чэрвеня квiткi.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ypsilon, можа, падкажаш якія-небудзь не надта турыстычныя=бюджэтныя месцы каля/паміж Сарэнта/Салерна? Уж надта хочацца :)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху