долго и дорогов минск из милана поездом?
я ехала з Інсбрука. Ніццаўскім. Я так разумею, гэта як раз той адзіны цягнік, які ідзе праз Італію да нас.а кто-нибудь возвращался в минск из милана поездом?
я ехала з Інсбрука. Ніццаўскім. Я так разумею, гэта як раз той адзіны цягнік, які ідзе праз Італію да нас.
то бок, гатовы пераплаціць кучу грошай, каб толькі не ехаць электрычкай да Бергама?viqa, мне надо уехать именно из милана
там же в аэропорт прямые автобусы из милана ходят. но раз очень хочется, на сайте трениталии ничего подобного нет, значит надо в кассы топатьмне надо уехать именно из милана
кіньце спасылку, прааналізуемя так поняла из интернета, что есть что-то еще удобное с пересадкой
у міжнародных касах на Кірава, пачынаюць прадавацца за 60 дзён.а как билеты купить на этот поезд? они за определенное кол-во дней начинают продаваться?
то бок, гатовы пераплаціць кучу грошай, каб толькі не ехаць электрычкай да Бергама?![]()
Зразумелая так проеду от рима до милана за отпуск много
я хочу напрямую в минск вернуться, а не через что-то
цікава, там цяпер тыя ж самыя 3-местныя РІЦы?бч сайт дал цену на Минск-Милан 2 885 100 б.р.
я читала, что россияне так ездят http://www.otzyv.ru/read.php?id=142578кіньце спасылку, прааналізуемЦі вы проста чыталі недзе?
расповед пра прастой у полі аптымізму не дадаў...я читала, что россияне так ездят http://www.otzyv.ru/read.php?id=142578
ну это получается 2 ночи и день32 часа в пути
katia-ka, а в какое время этот поезд идет через горный перевал? он же по этому маршруту идет?
я вам так скажу. Калі ў вас не будзе суседзяў па купэ і ваша дачка спакойна пераносіць "замкнёныя прасторы" на працяглы тэрмін, то можна ехацьну это получается 2 ночи и день
это дарасповед пра прастой у полі аптымізму не дадаў...
ой, простите, увлеклась своим маршрутом, не подумала, что вы же позже чем я (если поеду) сели )Polianka, шчыра вам скажу, я не ведаю ні пра які перавалГэта недзе ў Італіі?
Мы селі на яго ўжо ў Астрыі і я вырубілася гадзін на 6 адразу ж.
эм... а перапраўляюцца на матэрык як?Пример Палермо- Бергамо 80 евро автобус в одну сторону
я зірнула дзеля цікавасьці, на першую дату, што прыйшла ў галаву (ліпень), белавіа Мілан-Мінск - 177 еўра. Тыя ж грошы, што за цягнік. Толькі што дачцэ вашай на цягнік будзе 50% зьніжка.я просто смотрю, что самолетом еще дороже