Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

имя-как-имя

Well-known member
Atex, и не важно, что в Испанию не поедешь? Или важно?

Хе...ксерокопия брони авиабилетов нужна..
На онлайнере темка есть. Как я поняла, народ, как вариант, бронирует билеты у Белавиа, потом отменяет, ничего не теряя. Там много информации, авиаперелет не единственный вариант, можно просто подробно расписать наземный маршрут.
Меня смутила бОльшая по сравнению с Литвой сумма обеспечения на день на человека (57 или 58 евро, не помню уже) и то, что до Испании вряд ли доедем.

Последнее редактирование:

Atex

Active member
и то, что до Испании вряд ли доедем.
а чего так? по цене вполне. Покупали где-то за 3 месяца билеты из варшавы до Барселоны 50 евро в обе стороны на визейер. там правда багаж дополнительно нужно оплачивать, если большой чемодан, но у нас у каждого по маленькому рюкзаку было, хватило вещей. 3 часа лета и ты уже на месте. Если будет интерес к след. году, можем скооперироваться. Мы квартиру снимаем большую или дом всегда. ездили в этот раз шестером. в барселоне жили в квартире большой с огромным балконом, а потом поехали в Ланцу (маленький город возле франции) там снимали полдома, отлично отдохнули. нам отдых 11 дней со всем (мы еще машину арендовали на 3 дня) обошелся в 1000 баксов на двоих, если бы малого брали максимум еще 500. а если без Барсы, сразу в маленький городок, так вообще можно бюджетно. Мы в прошлом году на 2 недели в крыму больше потратили.

Шчыра, я з такой фішкай упершыню сутыкнулася. І неяк стрёмаюся таму гэтым усім самастойна займацца. Сама бо колькі год таму ў разы большага гора цяпнула. (((
нічога сабе. У мяне на працы ўсе з іспанскімі візамі ужо другі год. нічога такога не было. Можа гэта тамушта запрашэнне ад іспанскага боку было?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Это я про Галапагаи
:)
Pagrindinė Scena, 2 жніўня (2-гі дзень), 19.10-19.50

Можа гэта тамушта запрашэнне ад іспанскага боку было?
неа, ёсьць у гішпанцаў такая невясёлая фішка, што могуць даць такую візу. Ну не спадабаўся ты ім, гэта называецца. На анляйнеры шмат чытала пра такое.

Але квіткі ў іх былі люфтганзы, па-мойму. З перасадкай у Франкфурце-на-Майне. Дык вось іх бы там нават з самалёта не выпусцілі.
хм. А што, транзітная зона хаба Франкфурта не прадугледжвае знаходжаньне ў ёй без прахаджэньня пашпартнага кантролю? Ці яны зь Вільні ляцелі?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Няма там значыць транзітнай зоны, якая б дазваляла па ёй без шэнгена разгуліваць.
Транзітная зона там ёсьць. Наконт таго, дзе адбываецца пашпартны кантроль -не падкажу, нажаль. Трэба спытацца ў каго-небудзь.

А што такое "хаб"?
узлавы, крупны аэрапорт

Тэорыя - адно, практыка - моцна іншае.
Офф, але глядзі: тры чалавека. Тры пералёта. Варшава-Трапані - 150 еўра. Трапані-Піза - 96 еўра, Піза -Кракаў - 96 еўра. Гэтыя кошты -на траіх!!
Якія рэгулярныя рэйсы параўнаюцца з гэтым?

P.S. Класна, калі чалавек можа дазволіць сабе летаць тымі рэйсамі, якія падаюцца яму зручнымі, нягледзячы на кошт. Але я са звычайнымі авіякампаніямі ніколі не змагла б пабачыць тое, што бачыла, дзякуючы лоукостам))))))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
у чэла шэнгенскую візу ў транзітным аэрапорце ПЫТАЛІ
k_ja_ra, яны выходзілі з транзітнай зоны?
я таксама не спрачаюся. мне самой цікава. Бо летаюць жа людзі праз еўропу ў нешэнгенскія краіны...
Пачытала Вінскага: пішуць, што калі білет адзіны і багаж рэгіструецца адразу да апошняга пункту пералёту, то віза для знаходжаньня ў транзітнай зоне непатрэбная.
Вось жа цікава))))))

Гэта слэнгавае слоўца ці нейкі тэрмін такі?
тэрмін.

Хацела б такія кошты на сайце пабачыць. І на патрэбныя +- даты.
назаві напрамак і даты :)

Mahima

переименовалась:)
Нереально эти даты словить:( ну, или я криворукая...
А за деньги кто-нибудь ловил? Это гарантированно?

subaru

Active member
Катерина, я вот недавно ловила, ловила... потом плюнула, пошла в агентство, заплатила 85 евро на взр, 25 на ре до 12 лет плюс по 100 тыс на чел. на срок пребывания около 5-7 дней (до 5 дней чуть дешевле). Литовские одноразовые визы сделали в течение 5 дней. Но мне они очень-очень нужны были.
Но вроде ловят за 50-80 тыс на чел.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Можа, мне паспрабаваць? Цікавасьці дзеля... Ну і для атрыманьня вопыту))

Mahima

переименовалась:)
Девочки, а ребенка надо отдельным талоном регистрировать на визу? Он не идет, мы его представители.

имя-как-имя

Well-known member
Катерина, на ребенка регистрационный талон не нужен. Просто подадите документы вместе со своими.

Получилось поймать время?

Сверху