Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

Atex

Active member
katia-ka, ты знайшла сабе каго у двухложкавы (нейкае смешнае слова атрымалася у меня )))) нумар?

Последнее редактирование:

имя-как-имя

Well-known member
толькі майце на ўвазе, што квіткі з Вільнюса пачнуць прадаваць а 9-ай( а не а 8-ай) гадзіне, сінхронна з літоўскім бокам.
???
Мне ў 8-12 адзваніўся муж, што набыў квіткі. І прошлым разам з 8 было.

Патэлефанавала, удакладніла нават, ці тыя квіткі набыў. Але ж што раніцай а пачатку 9-й ужо быў з квіткамі - гэта дакладна. Час на тэлефоне застаўся, нічога не блытаю.
Адпішыцеся хто, а то адчуваю сябе вар'яткай:))).

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Atex, пакуль не)))) сяброўка адна думае... Але невядома, ці надумае :)

І прошлым разам з 8 было.
прошлым разам не было розьніцы ў часе паміж намі і Літвой. І менавіта З Вільні а 9 пачнуць прадаваць.

имя-как-имя, што, ужо сёньня 45 дзён?
дарэчы так, 45 дзён... А я нешта пра заўтрашні дзень думала.
Хто на які поезд узяў квіток? Я паслала заяўку на 201, бо на 7.45 ужо месцаў няма(

имя-как-имя

Well-known member
имя-как-имя, што, ужо сёньня 45 дзён?

Так. На 2 сакавіка квіткі.

прошлым разам не было розьніцы ў часе паміж намі і Літвой.

І сапраўды, на момант набыцця квіткоў розніцы не было...

Хто на які поезд узяў квіток?

На той, што ў 7-45. Здаецца:))).
Хутчэй бы квіткі на ўласныя вочы пабачыць :))).

І менавіта З Вільні а 9 пачнуць прадаваць.

Зваротныя квіткі?

Atex

Active member
katia-ka, калі што, я таксама думаю )) у сэнсе я бы паехала абавязкова, аднак мне вось прам зараз зусім цяжка думаць пра квіткі на цягнік ці аўтобус.... няма часу, да панядзелка гэтым не магу заняцца ((( а там можа ужо і квіткоў ня будзе.

имя-как-имя

Well-known member
Кьяра, я ж чытала па дыяганалі, пакуль мяне носам ў галоўнае не тыкнулі:). Дарэчы, я , здаецца, 4 сакавіка назад збіраюся. Прошлым разам ледзь на цягнік не спазніліся, хочацца спакойна пагуляць.

имя-как-имя

Well-known member
І квіткі купіць зноў жа прасцей. :))))))))))))))
Вось не ведаю. У нядзелю ж 2 цягнікі, а ў панядзелак адзін толькі. Ведаць бы, колькі народу на 3 дні едзе. Буду спадзявацца на тое, што панядзелак усё ж не выходны і шмат каму на працу.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
имя-как-имя, бачу, аттапырка ў вас плануецца капітальная))) А я як пай-дзяўчынка паеду раніцаю ў нядзелю.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Я свае роўна ў 9.00 набыла і спакойная.)))
так і я свае спакойненька ў інтэрнеце замовіла і ўвечары выкупіла. Проста праглядала сайт чыгункі, цікава было.

Гэта намёк, што большасць заўтра будзе набываць?
заўтра паглядзім :)))

- ой, а тут, людзі былі, квіткоў няма.
вось каторы раз дзіўлюся вопытнасьць і прафесіяналізму супрацоўнікаў кас чыгункі.

katia-ka

Kitoks Pasaulis

имя-как-имя

Well-known member
katia-ka, Кьяра, здаецца, мела на ўвазе, што калі на Ляпісаў ездзілі, то праз гадзіну ад пачатку продажу квіткоў ужо не было. Прадавалі з 8, у 9 не было.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
имя-как-имя, памятаю я, што калі вы на Ляпісаў ездзілі, праз гадзіну пасьля 8-мі зусім іншая фігня пачалася :))) з гадзіньнікам і яго пераводам))))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Алена, я калi сеньня замауляла сабе квiткi -блiжэй да палудня- бачыла гэтых квiткоу - мора. I на першы i на другi вечаровы цягнik

я вось зараз адкрыла сайт. На 202 цягнiк 139 агульных месцау.

на 016 - 22 купэйных месца.

Сверху