???толькі майце на ўвазе, што квіткі з Вільнюса пачнуць прадаваць а 9-ай( а не а 8-ай) гадзіне, сінхронна з літоўскім бокам.
прошлым разам не было розьніцы ў часе паміж намі і Літвой. І менавіта З Вільні а 9 пачнуць прадаваць.І прошлым разам з 8 было.
имя-как-имя, што, ужо сёньня 45 дзён?
прошлым разам не было розьніцы ў часе паміж намі і Літвой.
Хто на які поезд узяў квіток?
І менавіта З Вільні а 9 пачнуць прадаваць.
так.Зваротныя квіткі?
Вось не ведаю. У нядзелю ж 2 цягнікі, а ў панядзелак адзін толькі. Ведаць бы, колькі народу на 3 дні едзе. Буду спадзявацца на тое, што панядзелак усё ж не выходны і шмат каму на працу.І квіткі купіць зноў жа прасцей.)))))))))))))
быццам бы сёньня не было ажыятажнага попыта на квіткі, а?katia-ka, адным прэтэндэнтам на чыгуначныя квіткі меней
Гэта намёк, што большасць заўтра будзе набываць?быццам бы сёньня не было ажыятажнага попыта на квіткі, а?
так і я свае спакойненька ў інтэрнеце замовіла і ўвечары выкупіла. Проста праглядала сайт чыгункі, цікава было.Я свае роўна ў 9.00 набыла і спакойная.)))
заўтра паглядзімГэта намёк, што большасць заўтра будзе набываць?
вось каторы раз дзіўлюся вопытнасьць і прафесіяналізму супрацоўнікаў кас чыгункі.- ой, а тут, людзі былі, квіткоў няма.
я б сказала, значна пазьней 10.00пасля 10.00?
ну так іх ўжо тыдні два як няма. Вечар нядзелі -гіблы дзень для гэтага напрамка, ўсе руляць з шопінгана цягнік гэты на вечар нядзелі
пэўна, гэта я цябе не так зразумела))))У сэнсе тыдні два? Не зразумела.