Кто почувствовал кризис на себе? И как? - 2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Elena_77

New member
Посмотрите она с метализированной плавающей нитью? Если - да, тот это новая купюра.

Summertime

I don't belong here
Жыві, колькі стане сілаў. Жыцьцё - вялікі прыкол!
Нічым ня крыўдзі дэбілаў, што мірна жывуць вакол.
Цэфалам (макра і мікра) ня тыцкай у нос буквар,
Каб потым было ня прыкра за марна разьбіты твар!
Разьбілі - ня трэба енку: згадай хрысьціянскіх сьвятых,
Падстаў другую пашчэнку - i раптам шваргні пад дых! (c)А. Хадановiч
Подпіс - шыкоўны :))) Сцягнула :)))

имя-как-имя

Well-known member
А я вчера в маршрутке слышала по радио улетное рекламное объявление Евроопта: "В связи с ростом курса рубля снижены цены на целую группу товаров." Ну и продолжениев таком духе. Так-то. Ну и где кризис ? :))). Рубль укрепляется, цены падают, а еще и на овощи государство подкинуло. Лепота.

Последнее редактирование:

Marisol

Active member

Urban

New member
Я у нас в магазине купила говядину по 39 тыс, на след. день она же 33 тыс. (полкило). Удивило

k_ja_ra

Well-known member
Дзяўчаты, ну ня ў тыя крамы вы ходзіце! Няўжо ж не зразумела? Цэны зьніжаюцца толькі ў "правільных" крамах, тых, якія па зомбі-ТБ паказваюць.))

І увогуле, ня верце сваім вачам! Яны вас падманваюць.:)

Я тут якойсьці артыкул чытала, так гаворка пра тое, што курс даляра, адпавядаючы стану нашай эканомікі, колькасьці наяўнасьці белак і інш. каля 12 тыс. ))) А з іншага боку, наўрад ці для некага гэта навіна...

бумажки датированы 2000 г.в.
это не год выпуска банкноты, а год, когда ВИД (внешний вид, цвет, размер и тп) банкноты был официально утвержден (например, "белочки" помните?)

имя-как-имя

Well-known member
На якую групу, яны не ўдакладнялі? Нешта я ў краме не бачыла аніякага зніжэння... можа, дрэнна глядзела:)))

Не уточняли, но сказали, что речь о более чем 100 наименованиях:))).
Ах ёлки! Я ж главное-то не написала, о Евроопте речь шла. Ушла исправлять.

Urban

New member
Я тут якойсьці артыкул чытала, так гаворка пра тое, што курс даляра, адпавядаючы стану нашай эканомікі, колькасьці наяўнасьці белак і інш. каля 12 тыс. )))
ну и закладывают этот курс в цену, а в обменниках рубль укрепляется. Лохотрон во всей красе

k_ja_ra

Well-known member
Urban, паспрабуйце ўявіць, што адзін нуль лішні, і ешце на здароўе.:)

k_ja_ra

Well-known member
Urban, не, хутчэй самаўнушэньнем заняцца. І тады варыянтаў безьліч:
- гэта не 200г, а 2 кг
- а ці быў пяты нуль?
- мяса есьць - здароўю шкодзіць
- і увогуле, хіба я галодны?
:)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху