Подпіс - шыкоўныЖыві, колькі стане сілаў. Жыцьцё - вялікі прыкол!
Нічым ня крыўдзі дэбілаў, што мірна жывуць вакол.
Цэфалам (макра і мікра) ня тыцкай у нос буквар,
Каб потым было ня прыкра за марна разьбіты твар!
Разьбілі - ня трэба енку: згадай хрысьціянскіх сьвятых,
Падстаў другую пашчэнку - i раптам шваргні пад дых! (c)А. Хадановiч
а где падают? на что ? что то мне не попадалось на глаза.цены падают
На якую групу, яны не ўдакладнялі? Нешта я ў краме не бачыла аніякага зніжэння... можа, дрэнна глядзела"В связи с ростом курса рубля снижены цены на целую группу товаров."
Я зразумела! трэба апынуцца ў патрэбнай краме ў патрэбны час (калі зомбі-ТБ прыедзе здымаць)Цэны зьніжаюцца толькі ў "правільных" крамах, тых, якія па зомбі-ТБ паказваюць.))
это не год выпуска банкноты, а год, когда ВИД (внешний вид, цвет, размер и тп) банкноты был официально утвержден (например, "белочки" помните?)бумажки датированы 2000 г.в.
На якую групу, яны не ўдакладнялі? Нешта я ў краме не бачыла аніякага зніжэння... можа, дрэнна глядзела))
ну и закладывают этот курс в цену, а в обменниках рубль укрепляется. Лохотрон во всей красеЯ тут якойсьці артыкул чытала, так гаворка пра тое, што курс даляра, адпавядаючы стану нашай эканомікі, колькасьці наяўнасьці белак і інш. каля 12 тыс. )))
О! Трэба тэрмінова наведацьЯ ж главное-то не написала, о Евроопте речь шла
ё-мае, в горло не палезить...в Короне по 100 000 за кг. Я аж отпрыгнула.
А как на фигуре положительно скажется,надо мне такое самовнушение начать- гэта не 200г, а 2 кг - а ці быў пяты нуль? - мяса есьць - здароўю шкодзіць - і увогуле, хіба я галодны?
Уже сказалосьА как на фигуре положительно скажется,надо мне такое самовнушение начать