Кто почувствовал кризис на себе? И как? - 2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member

Marisol

Active member
І ніхто не хаваецца!
Што мяне ўражае - афіцыйна на вуліцы нельга ўжываць алкагольныя напоі, але ж праваахоўныя органы старанна робяць выгляд, быццам праблемы не існуе. Можа, дзе ў цэнтры горада і затрымліваюць за гэта, толькі ў Малінаўцы кожны вечар сапраўдная вакханалія, а міліцыі не бачна...

k_ja_ra

Well-known member
juniko,
prosto_kat, да давайце вы спасылкі з eu пасля кропкі! Хай чытаюць! Можа, хоць націснуць на працуючую спасылку здолеюць! А то ж лянота думаць, як і якія прабелы ці зорачкі прыбіраць - чытаць вон нават цяжка людзям...

k_ja_ra

Well-known member
Танюша_, а так заўсёды, церпяць самыя слабыя. У гэтым выпадку дзеці.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Солнцева, мне здаецца, што ей дасталося менш за усIх, а вось за псiхiчны стан дзетак яб клапацiлася. невядома, як на iх гэта адаб"ецца.
Ведаеш, я лiчу, без адносна ад духоуных якасцей загадчыцы, у гэтым здарэннi яна невiнавата. Такое магло адбыцца у любым з садкоу. Таму, мне не вельмi падабаецца той артыкул.

juniko

self-made woman
Такое магло адбыцца у любым з садкоу.
Маi дзецi хадзiлi у сад, дзе такое не магло адбыцца. Па-першае там працуюць толькi прафесыяналы i нават дворнiк там - прыемная жанчына i сталяр - нармальны. Па-другое - там зауседы зачыненыя брамкi i дзверы адчыняюцца толькi знутры.
ВСЕ возвращается, рано или поздно.
Я думаю нельга так казаць. Дзецi - гэта дзецi. Канешне, я разумею, што лягчэй адыграцца на слабейшым, нават тут на форуме бачыла, як некаторыя паграджалi дзецям. I часцей усяго так паводзяць сябе мужчыны. Жанчыны частей шкадуюць дзяцей i сваiх iчужых.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
juniko, не хачу цябе расстройваць, але зачыненыя дзверы спыняць толькі п"яніцу. Калi б злачынства было спланавана, ахрана не дапаможа. нажаль.
Слухай, а дхзверы яны кожнаму бацьку адчынялI па стуку?

k_ja_ra

Well-known member
апошнi час я не люблю чытацб хартыю
Збольшага згодная. Ёсць моманты, калі дакладна ўсё сваімі вачыма бачыў, а як распавядуць...))) А ад гэтай гісторыі з садочкам у мяне дваякае ўражаньне. Нешта невыпадковым усё здаецца...)))

==============================

в этой теме можно только на белорусском писать?
Усё ж адкажу. Але пытаньнем на пытаньне. У нас 2 дзяржаўныя мовы, хіба не?)))

Зараз крыху пачытаем разам тое, што, як нам здавалася, мы ведаем добра.
І так. Вясна. Май. 1995.
Первый вопрос, вынесенный на республиканский референдум Президентом Республики Беларусь: "Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с белорусским?"

Тыя, хто як і я, як заўсёды, прабег па гэтаму пытанню, калі ласка, чытайце яго зноў. Павольна і па складах.

Зараз разумееце аб чым у беларускага народа пытаўся дазволу прэзідэнт Лукашэнка? Он в 1995-м спрашивал разрешение унизить русский язык до уровня белорусского. Ён у 1995-м пытаў у народа дазвол зняважыць рускую мову да ўзроўня беларускай мовы. Зразумелі? А хіба мы 13 год таму размаўлялі, пісалі, чыталі, друкавалі,… што там яшчэ?… спявалі па-беларуску? Ці выканаў бацька волю народа?, бо, як вядома, “La voix du peuple est la voix de Dieu.” - “Голас народа - голас Бога.”
З каментароў на Нашай Ніве. http://nn.by/?c=ar&i=60249

Последнее редактирование:

Анестезия

мечты сбываются:)
вчера сняла хваленые 500 тыс на овощи..новенькие бумажки и номера по порядку..кто там надеялся,что станок выключат?

Никуша

Космонавт
Мне банкомат выдал 2 млн. по 20 тыс., бумажки датированы 2000 г.в., но выглядят как только отпечатаны. Или ждали они 11 лет или станок печатает дату когда придумана была бумажка?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху