О, Божа ж мой...я не знала, что это именно тот садик.
Не чытайце!!!))) Таксама прабачце...)))читать стало немного тяжелее, прям глаза ломаются с непривычки
О, Божа ж мой...я не знала, что это именно тот садик.
Не чытайце!!!))) Таксама прабачце...)))читать стало немного тяжелее, прям глаза ломаются с непривычки
Што мяне ўражае - афіцыйна на вуліцы нельга ўжываць алкагольныя напоі, але ж праваахоўныя органы старанна робяць выгляд, быццам праблемы не існуе. Можа, дзе ў цэнтры горада і затрымліваюць за гэта, толькі ў Малінаўцы кожны вечар сапраўдная вакханалія, а міліцыі не бачна...І ніхто не хаваецца!
ну почему же.... ВЕЛЬМI ЦIКАВА!Не чытайце!!!)))
Гэта спачаткучытаць вон нават цяжка людзям...
Листаю бегло )))Не чытайце!
Вашае права.Листаю бегло
Маi дзецi хадзiлi у сад, дзе такое не магло адбыцца. Па-першае там працуюць толькi прафесыяналы i нават дворнiк там - прыемная жанчына i сталяр - нармальны. Па-другое - там зауседы зачыненыя брамкi i дзверы адчыняюцца толькi знутры.Такое магло адбыцца у любым з садкоу.
Я думаю нельга так казаць. Дзецi - гэта дзецi. Канешне, я разумею, што лягчэй адыграцца на слабейшым, нават тут на форуме бачыла, як некаторыя паграджалi дзецям. I часцей усяго так паводзяць сябе мужчыны. Жанчыны частей шкадуюць дзяцей i сваiх iчужых.ВСЕ возвращается, рано или поздно.
Збольшага згодная. Ёсць моманты, калі дакладна ўсё сваімі вачыма бачыў, а як распавядуць...))) А ад гэтай гісторыі з садочкам у мяне дваякае ўражаньне. Нешта невыпадковым усё здаецца...)))апошнi час я не люблю чытацб хартыю
Усё ж адкажу. Але пытаньнем на пытаньне. У нас 2 дзяржаўныя мовы, хіба не?)))в этой теме можно только на белорусском писать?
З каментароў на Нашай Ніве. http://nn.by/?c=ar&i=60249Зараз крыху пачытаем разам тое, што, як нам здавалася, мы ведаем добра.
І так. Вясна. Май. 1995.
Первый вопрос, вынесенный на республиканский референдум Президентом Республики Беларусь: "Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с белорусским?"
Тыя, хто як і я, як заўсёды, прабег па гэтаму пытанню, калі ласка, чытайце яго зноў. Павольна і па складах.
Зараз разумееце аб чым у беларускага народа пытаўся дазволу прэзідэнт Лукашэнка? Он в 1995-м спрашивал разрешение унизить русский язык до уровня белорусского. Ён у 1995-м пытаў у народа дазвол зняважыць рускую мову да ўзроўня беларускай мовы. Зразумелі? А хіба мы 13 год таму размаўлялі, пісалі, чыталі, друкавалі,… што там яшчэ?… спявалі па-беларуску? Ці выканаў бацька волю народа?, бо, як вядома, “La voix du peuple est la voix de Dieu.” - “Голас народа - голас Бога.”
Навошта? Папера з фарбай таннейшыя за рэформыкто там надеялся,что станок выключат?
хоть на время обеда.кто там надеялся,что станок выключат?