Кто почувствовал кризис на себе? И как? - 3

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
anty, давай я за сябе, добра? У мяне злосці няма. Не, хлушу, ёсць. Але я яе па магчымасці накіроўваю ў той бок, які мне здаецца слушным.)))
Далей. Кажу яшчэ раз, не заўсёды з формаю згодна. І дарэчы, я пра гэта спрабую сказаць. Але з тымі, з кім давялося камунікаваць цесна, мае погляды адзіныя. Да таго ж у мяне была магчымасць на многіх, з кім асабіста не камунікавала, на іншых старонках з іншага боку паглядзець.)))

І я ніяк не магу зразумець адзінае: чаму нельга і заходы з прыродаю любіць і перамен чакаць? ))) А тут чамусьці адно ўвесь час другому супрацьпастаўляецца. І калі ўж выбіраць, то я за перамены.

anty

New member
Ну прибежали, ну жалуетесь...
вы как-то странно трактовали мои слова. ну ладно, пусть будет прибежала и жалуюсь
Мне вас просто жалко. Ну и хочется малость напомнить про то, что вам говорили и предупреждали.
жалко - значит вы добрая. это здорово.
предупреждали - значит прозорливая.
я честно не поняла как можно было ваши предупреждения употребить к месту, но хорошо что предупреждали.

нет никакой злости, она вам кажется.
ну чего ж... она еще другим собеседникам кажется. вот только на последних страницах... но может вы и правы. и все нам только кажется...
со своей стороны дискуссию на эту тему (кто кого как понял) закрываю.
с радостью продолжу по кризис. экономический

Мне вас просто жалко.
Кьяра, раблю паўтор для цябе.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
juniko, не трэба, вельмI табе прашу. тым больш, што ты зноу бачыш толькI чорнае ды белае

Танюша_

Кьяра, давай я табе напiшу. Ведаешь, я лIчу, што усе мы Iмкнемся жыць добра. Сярод нас ёсць, каля 10% тых, хто гатоу пакутаваць дзеля вялIкай мары. I вось нашая краiна наблiзiлася да эканамiчнага крызiсу. магчыма з"ехаць i жыць добра недзе у iншым месцы, магчыма пакласцI зубы на палIцу, магчыма адцягваць крызIс доугI час, можа мяне не зачапне. Ведаешь, я усIх разумею

k_ja_ra

Well-known member
Мне таксама непрыемна размова. Бо абодва бокі займаюцца нападкамі, замест таго, каб канструктыўна камунікаваць.)) І кожны перакручвае.

А за свае мыслі, словы і дзеянні мне не сорамна. Прынамсі, пакуль.

Marisol

Active member
Ну вось, ізноў розныя бакі барыкад...
Здаецца мне, большая частка нашых праблем ідзе менавіта адсюль. Няма згоды, няма яднання. Беларус беларусу воўк.

k_ja_ra

Well-known member
Я таксама гатовая разумець усіх. І здаецца заўсёды гэта падкрэсліваю. Аднак мае погляды таксама маюць права на існаванне. І вось пазіцыя многіх, хто выказваецца ў гэтай тэме (не ў дадзены момант, а наогул) мне не блізка. І я не лічу гэта крыміналам.

Mahima

переименовалась:)
ак бы не хотелось этого...
конечно. Но, по-моему, направление у нас именно такое сейчас.
Ну и хочется малость напомнить про то, что вам говорили и предупреждали.
и что нужно было делать по факту этих предупреждений? Я не могу понять логику последних пары страниц с упреками..

Goldenflow

Well-known member
я заметила какие стали люди озлобленные, кидаются в споры на ровном месте, орут. Неприятно. Отвыкла я уже от хамства. И вот это всенародная злость меня огорчает больше, чем экономика
Look who's talking!

Marisol

Active member
беларус беларуса не разумее
Разуменне тут ні пры чым. Напрыклад, арабскія студэнты у нашым інстытуце заўсёды заступаліся адзін за другога ў бойках. А беларус будзе стаяць і глядзець, як беларуса б'юць. Гэта адметная рыса нацыі, на жаль. Вынік татальнага ёдадэфіцыту:))).

Танюша_

Кьяра, я табе у чымсцI абвI навачваю, цI хтосцI гэтае робiць?

k_ja_ra

Well-known member
Анті, мо, я памыляюся, но калісьці менавіта супрацьлеглы бок адмаўляўся гэта прызнаць.)))

І калі уж зусім шчыра, то асабіста мне не прырода баліць, а іншыя рэчы, аднак гэта сутнасці не мяняе. Проста я - урбаніст. І аддаю перавагу прыродзе на выявах розных. А вось сцяг мне баліць. Пагоня, мова. ))) Хоць забіце мяне...

Mahima

переименовалась:)
А беларус будзе стаяць і глядзець, як беларуса б'юць. Гэта адметная рыса нацыі, на жаль.
ППКС. И это начинается с простого - когда взрослый не делает замечание подростку, плюющему всем под ноги или десятилетнему, ломающему дерево. В своем доме не делает. Шмыг за дверь - и типа нет его. Хотя, собственно, почему типа...

juniko

self-made woman
Танюша_, ты забыла про еще один вариант - можно не боясь, громко и четко высказывать свою позицию. Требовать от банка рассрочки платежей по кредиту, подавать в суд на банк, который резко требует деньги назад. Можно просто не допускать хамства по отношению в самому себе.
Но это конечно же ИМХО. Ни от кого ничего не требую :) Лично мне, сидеть и ждать от вселенной подачки - глупо.

чаму нельга і заходы з прыродаю любіць і перамен чакаць?
Потому что те, кто закаты не любят - сразу считаются людьми, которые родину не любят и за народ не страдают. Ай-яй-яй, какие плохие..

Goldenflow

Well-known member
Разуменне тут ні пры чым. Напрыклад, арабскія студэнты у нашым інстытуце заўсёды заступаліся адзін за другога ў бойках. А беларус будзе стаяць і глядзець, як беларуса б'юць. Гэта адметная рыса нацыі, на жаль. Вынік татальнага ёдадэфіцыту:))).
+100

Танюша_

juniko, а што абрала ты?
вось я шчыра кажу, што калI будзе доэнна - буду намагацца з"ехаць

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху