Кто почувствовал кризис на себе? И как? - 3

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
juniko, ты мой бычыла? Бруд ёсць? :) Я была у некотрых пад"езжах Масквы, не ведаю, хто там палохаецца страцiць парцу. Усё роуна як у нас - недзе добра, недзе бруд :)
Мне АнтI не шкада, яна з тых, у каго будзе добра, нават тады, калi будзе ядная каша. Мне не зразумела, чаму ты сабе супрацьсвавIш тым, хто намагаецца расцянуць адносна добры лад жыцця? У яе ёсць выбар, але табе ён, чамусцI не падабаецца

И-ра

New member
Кьяра, скажы, калі чалавек, знаходзячыся ў другой краіне, піша "я вам казаў", я вас папярэдзіў, скажыце мне дзякуй, тыя хто мяне паслухаў - выратаваліся, а астатнія хай наракаюць на сябе - дык аб чым табе гэтыя сказы?? я паміж радкоў чытаю аб тым што ен разумны, а астатнія дурні.
некалькі часу назад тыя ж персанажы (я не памятаю дакладна хто, але ж тон быў такі ж) на выказванні Люды аб тым як яна любіць прыгажосць заходаў - пісалі што калі хто баязлівец - дык і сядзіце, любуйцеся сваімі заходамі. а як есці захочацца - тады вось прыбеглі, скардзіцца пачалі. пра што гэта табе?? мне - пра тую ж ганарыстасць. ніяк не пра радзіму і не пра пачуцці да народа.

Камень не в мой огород (хотя может я себе льщу :) ), но я не согласна с такой позицией. Лично я между строк прочитала бы:
1. у большинства из нас есть потенциальные иждивенцы (дети,родители) и мы обязаны быть бдительными и прислушиваться к плохим экономическим прогнозам, чтобы создать вовремя для них подушку безопасности.
2. вместо еды вполне можно и закатом полюбоваться - для здоровья будет только польза. Но, мы не забываем, что медицина у нас пока что не бесплатная.

juniko

self-made woman
Танюша_, а тут это везде. И консьержи, и ковры, которые выбрасывают после зимы.

Танюша_

juniko, не паусюль, не трэба, у мяне шмат родных у РасIi, прнамсI у Маскве. Там таксама усё па-рознаму.

juniko, здаецца мне, што ты зараз вельмi добра адлюстроуваешь псiхалагiчны тып нядаунIх мIгрантау, якIя адмауляюць усё тое, што было на радзiме: там дрэнна, тут добра

anty

New member
ты можешь уехать, я могу, а вот Anty - не сможет, поэтому мне и жалко, но не ее, а отсутствие у нее выбора.
Кьяра, яшчэ цытата для цябе...
у цябе па-ранейшаму пытанні толькі да формы выказванняў?
прабач, але я перастала разумець суць.

вместо еды вполне можно и закатом полюбоваться
ну почему вместо?

k_ja_ra

Well-known member
anty, я ўжо напісала, сутнасці няма, калі размова пайшла ў бок свары.)))
Выправіцца - будзем сэнс шукаць.

juniko

self-made woman
ты зараз вельмi добра адлюстроуваешь псiхалагiчны тып нядаунIх мIгрантау, якIя адмауляюць усё тое, што было на радзiме: там дрэнна, тут добра
ну вот с чего ты решила?
Ты мой в Минске не видела ) там только ковров нет, а так все есть.
И соседи как на подбор - все замечательные. И езжу домой я с удовольствием, хоть это и дорого. :) И не предлагаю последовать моему примеру, наоборот, отговариваю.

Кьяра, яшчэ цытата для цябе... у цябе па-ранейшаму пытанні толькі да формы выказванняў?
Я ж уже извинилась. В чем проблема? Кьяра, я думаю все уже поняла, кто плохой, кто хороший. Кто думает о народе, а кто нет. не надо так подчеркивать мое несовершенство, я потеряю самооценку. Тем более, что вас защищают и поддерживают. А меня - нет :)

anty

New member
и мы обязаны быть бдительными и прислушиваться к плохим экономическим прогнозам, чтобы создать вовремя для них подушку безопасности.
И-ра, против системного кризиса локальную подушку не сделаешь особо. но я не про это сейчас.
даже пусть бы и можно было подушку эту сделать
и даже пусть сделал кто-то для своих иждивенцев. но это же частный случай.
речь же о том, что кризис общий, и он усугубляется, я по крайней мере пришла про это поговорить

и услышала такое нежно-базарное: а мы тебе говорили!! нечего теперь жаловаться. кто что говорил?? и не мне и не про это... и не жаловаться я пришла. а вот Магду внизу списка увидела - дай думаю и я почитаю. я часто темки читаю не по названию, а по списку читающих... и не стало лично мне тяжелее сейчас, хотя в целом противно и нездорово. я про экономику. при таком кризисе экономики мне видится как минимум вся верхушка центробанка должна была понурив головы уйти. в красивую отставку... и верхушка минэкономики... догонять первых... вот я про это хотела...

но увидела непрошедшее желание подрать чубы... хотя может это на мой предвзятый взгляд так видится. вы вот гораздо мягче трактовали посты. видимо ваш взгляд непредвзятый...
хотя конечно все не зря... я вот узнала что меня надолго не выпустят. видимо потому что я сектантка...

Танюша_

juniko, ты адмауляешь усё, што было тут. Ты ставiш дыягназы тым, хто застауся i каго сIтуацыя не палохае.
Ты мне нагадваешь аднаго нашага сваяка, якI з"ехау адсюль у 86 годзе, I лIчыу, што мы не ведаем, што такое тостэр

anty, мне ужо цIкава, каго ты хлдзеш чытаць. Распавядзешь?

juniko

self-made woman
Танюша_, заметь, что я говорю в основном про себя, и в постах моих нет желания обидеть или задеть. Чесслово, я не вижу диагнозов, один раз сорвалась и позлорадствовала, потом извинилась. Ну не оскорбляла я никого, взяла свои слова назад. А вижу только "Ты...., ты, ......ты"

успокойтесь, я - плохая, вы - хорошие. И еще раз СОРРИ!!.

anty, когда остынете, маякнете в личку, я напишу, почему вас не выпустят. Просто я столкнулась с ситуацией и в курсе. А секты мне "по барабану".....

anty

New member
Танюша_, падумала і вырашыла, что прамаўчу. не то што б еэта які сакрэт быў.
а нешта не адчуваю ніякага ўнутранага парыву абвяшчаць спіс на аўдыторыю.
вось за Кацярынай падчытываю (яна - дакладна ведаю - не пакрыўдзіцца) :)

але ж што мы пра мой спіс

што вы думаеце пра адстаўку нацбанка.ну няхай фармальна там галава і змянілася. гэтая жанчына храналагічна прыйшла пазней... ну хай. але ж увесь савет дырэктараў што сабе думае? стабільнасць нацыянальных грошай -гэта асноўны паказчык работы центральнага банку краіны. асноўны паказчык у жудасным стане, а ўсе чыноўнікі працуюць як раней...

anty, когда остынете, маякнете в личку
я халодненькая
маякую

k_ja_ra

Well-known member
при таком кризисе экономики мне видится как минимум вся верхушка центробанка должна была понурив головы уйти. в красивую отставку... и верхушка минэкономики... догонять первых.
Фантастыка, на жаль, у суседнім аддзеле...)))

Сёння на працы размова раніцаю была. Пра першых асоб. Штосьці кшталту, ну бачыш, што лайно нарабіў - ну хоць памаўчы.... ))) А тут пра адстаўку, тым больш "прыгожую"

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху