Только и делают что лепят (((Затое іх прыляпіць можна. І ўся справа. Дажынак не бачылі?
Акрамя прадукцыі і свежага паветра, ніхто не выносіць мозг, няма кіраўніцтва, інтрыг, ідэалогіі і іншай лухты)) да таго ж, яшчэ невядома, што купіш на той мільён праз месяц, а бульба з буракамі заўсёды застанецца бульбай з буракамі))При этом опрятно одетому мужчине влом идти на постоянную работу за миллион
Если есть деньги и емкости ,заправляётесь ,дешевле не будетХодят слухи, что сегодня надо заправиться
Мы ждем " две недельки" уже примерно полгода.Замерла в ожидании. Всего то две недельки и подождать.
ага ну да ну даАкрамя прадукцыі і свежага паветра, ніхто не выносіць мозг, няма кіраўніцтва, інтрыг, ідэалогіі і іншай лухты)) да таго ж, яшчэ невядома, што купіш на той мільён праз месяц, а бульба з буракамі заўсёды застанецца бульбай з буракамі))
уже сделалиЭто надо на плакат " Вместе мы Беларусь".
Я уже надеялась, что к нг хоть будет ясно где мы находимся и дальше уже не будем опускаться, найдем свое место будем потиху пытаться снова жить.
мы теперь оказались в феодальном строе
Сюр какой-то с этой уборкой...Рабы
Отличненькоуже сделали
Ну вы что... С дубинками на лицу? Низя...(законодательно) ))Першабытны строй. ))) Пачакаем...
это только подчеркивает, что при советах люди И РАНЬШЕ были рабами.о так заусёды было. Мае сваякI раней так збiралi
Ну, я дзень працую за фанцікі, якія нават Нацбанк за грошы не лічыць. Па сутнасці, мая праца і маё сацыяльнае становішча не вельмі адрозніваецца ад іхняй. Толькі што працую ў памяшканні і чарло не ўжываю.день поработал за ведро бураков или же и закусил
и еще на Крыжачок останется
у мужа сёстры тоже ездят, они довольны, а я тоже считаю, что как рабы...Мае сваякI раней так збiралi
По-моему:Сюр какой-то с этой уборкой...Рабы...ужасно.
Так. Калі ўважліва чытаеш звычайны працоўны кантракт, адразу разумееш, што нявольніцтва ніхто не адмяняў.бюджетные работники у начальника-самодура на контракте больше похожи на рабов по сути, но не по внешнему виду.
Мяне больш цікавіць вось што: у краіне, якая пазіцыяніруе сябе, як аграрная, не хапае аграрыяў, каб збіраць ураджай. Напрыклад, у ЗША фермерам ці патрэбна дапамога гарадскіх жыхароў? моцна сумняваюся...Паехау, дапамог калгасу - атрымау за капейкi цi дарма бульбу, цыбцлю, буракi...