Спасибо. Через месяц позвоню снова)Если она шла по последнему протоколу, возможно её просто не успели внести в банк. Он обновляется 3-4 раза в год.
Спасибо. Через месяц позвоню снова)Если она шла по последнему протоколу, возможно её просто не успели внести в банк. Он обновляется 3-4 раза в год.
Недетскую карточку на руки отдают?
А сто с ней делают?. У нас там куча всего.
@Ellaga, а якое-небудзь матэрыяльнае заахвочванне/грошыкі дачцэ выплачвалі ці плануюць выплаціць?Спасибо. Через месяц позвоню снова)
а вось дарэчы. Раней на сайтах універаў, БДУ у тым ліку, заўсёды былі правілы паступлення менавіта пэўнага універа, дзе ў прыватнасці прапісваліся лакальныя льготы пры роўнасці балаў. Кшталту тых, што ў цытаце. А зараз няма і ўсё. Цікава, яшчэ размесцяць ці ўжо ўсё? Бо на даны момант ні пра якія лакальныя льготы нідзе нічога не напісана...будет преимущество при поступлении в БГУ при полупроходном балле.
нічога, у паліклініцы дзіцячай застаецца. На рукі толькі эпікрыз і карта прышчэпак выдаеццаА сто с ней делают?. У нас там куча всего.
сумняюся, што адправяць, панесяце самі. У паліклініку па прапісцы. Вы сама куды адносіцеся? Вось і дзіцё туды пойдзе пасля 18А в какую взрослую они отправят выписку?.
У тую, што па перапісцы.А сто с ней делают?. У нас там куча всего.
А в какую взрослую они отправят выписку?. И где там потом что искать?
Яны перадаюць. Але як высьтвятлілася месцамі гэта сістэма дае збой.сумняюся, што адправяць, панесяце самі.
я нават механізма не ўяўляю. Дзеці ў паліклініцы незалежна ад прапіскі, а ў дарослую, калі прапіска не пасуе, яшчэ заяву пісаць, а па змоўчанні - велкам па прапісцы. З якога перапуду і куды дакладна эпікрыз будуць перадаваць? Гэта адзін з прыкладаў. Не кажучы пра тое, што так і бачу, як цёці не паміж паверхамі ледзь варушацца, а па горадзе матляюцца, эпікрызы развозяць) Ці мы ІТ краіна і гэта электронна? Тады ўжо дакладна з канцамі ўсе докі )Яны перадаюць. Але як высьтвятлілася месцамі гэта сістэма дае збой.
Ну, на город выходит по русскому и выиграла конкурс лингвистический " Игра слов".@Ellaga, а якое-небудзь матэрыяльнае заахвочванне/грошыкі дачцэ выплачвалі ці плануюць выплаціць?
гугл піша, што ў банк адоранай моладзі ўключаюць менавіта тых, хто атрымлівае якраз такое заахвочванне.
Можа ў вас маецца на ўвазе троху іншы "банк"? Нейкая база дзяцей-алімпіяднікаў-іншых пераможцаў, якую складае для сябе сам БДУ?
@МОМ, калі не сакрэт, ваша дачка таксама на алімпіядах адзначылася? Бо не маглі ж яны ніадкуль такія спісы ўзяць.
У цэлым, па мне, добра, што хоць заварушыліся. Усё ж прыемна, на мой погляд, персанальнае запрашэнне на паступленне атрымаць, нават калі туды і не збіраешся.
А дзеткі вашы малайцы)
а вось дарэчы. Раней на сайтах універаў, БДУ у тым ліку, заўсёды былі правілы паступлення менавіта пэўнага універа, дзе ў прыватнасці прапісваліся лакальныя льготы пры роўнасці балаў. Кшталту тых, што ў цытаце. А зараз няма і ўсё. Цікава, яшчэ размесцяць ці ўжо ўсё? Бо на даны момант ні пра якія лакальныя льготы нідзе нічога не напісана...
Нам карточку отдали, долго уговаривали, что она нам не нужна, а затем сдались, я прямо в кабинете написала заявление и забрала карточку. Это было в 2020А сто с ней делают?. У нас там куча всего.
А в какую взрослую они отправят выписку?. И где там потом что искать?
Недавно изменили критерии выплаты денежных вознаграждений. Стипендий стало меньше, но размер их увеличили. Не каждому одаренному ребенку полагается стипендия.@Ellaga, а якое-небудзь матэрыяльнае заахвочванне/грошыкі дачцэ выплачвалі ці плануюць выплаціць?
гугл піша, што ў банк адоранай моладзі ўключаюць менавіта тых, хто атрымлівае якраз такое заахвочванне.
Можа ў вас маецца на ўвазе троху іншы "банк"? Нейкая база дзяцей-алімпіяднікаў-іншых пераможцаў, якую складае для сябе сам
а вось дарэчы. Раней на сайтах універаў, БДУ у тым ліку, заўсёды былі правілы паступлення менавіта пэўнага універа, дзе ў прыватнасці прапісваліся лакальныя льготы пры роўнасці балаў. Кшталту тых, што ў цытаце. А зараз няма і ўсё. Цікава, яшчэ размесцяць ці ўжо ўсё? Бо на даны момант ні пра якія лакальныя льготы нідзе нічога не напісана...
А откуда в поликлинике знают про прописку ребенка?У паліклініку па прапісцы.
менавіта што неадкуль. Таму і няясна, куды і што перадаваць яны будуць. А вось сам аднясеш, куды табе трэбаА откуда в поликлинике знают про прописку ребенка?
Паспорт же надо принестиА откуда в поликлинике знают про прописку ребенка?
Не так. Я выше писала. В банк включены и те, кто получил из фондов премии, и призеры различных олимпиад@Ellaga, а якое-небудзь матэрыяльнае заахвочванне/грошыкі дачцэ выплачвалі ці плануюць выплаціць?
Можа ў вас маецца на ўвазе троху іншы "банк"? Нейкая база дзяцей-алімпіяднікаў-іншых пераможцаў, якую складае для сябе сам БДУ?
Что то я не помню про ребенкин паспорт) свой да, показывала и не разПаспорт же надо принести
Да? Я когда прикреплялись не по прописке, носила паспорт и писала заявление, точно. Оно к карточке прикреплено. Но адрес они-то должны знатьЧто то я не помню про ребенкин паспорт) свой да, показывала и не раз
Боюсь, что они совсем не туда передадут. Его можно на руки забрать?Вы сама куды адносіцеся? Вось і дзіцё туды пойдзе пасля
У нас прапіска з адрасам пражываньня супадае. Можа, калі не супадае, то гэта недзе ў карце адзначана, што дзіця абслугоўваецца па месцы жыхарства. Тады мо і па месцы жыхарства паедзе эпікрыз, тут ня ведаю. Але ён паедзе. Фізічна. Паперка з пячаткамі. Потым дзіця прыходзіць з пашпартам, яму заводзяць картку ў дарослай пк. А картка ў дзіцячай ідзе ў архіў.я нават механізма не ўяўляю. Дзеці ў паліклініцы незалежна ад прапіскі, а ў дарослую, калі прапіска не пасуе, яшчэ заяву пісаць, а па змоўчанні - велкам па прапісцы. З якога перапуду і куды дакладна эпікрыз будуць перадаваць? Гэта адзін з прыкладаў. Не кажучы пра тое, што так і бачу, як цёці не паміж паверхамі ледзь варушацца, а па горадзе матляюцца, эпікрызы развозяць) Ці мы ІТ краіна і гэта электронна? Тады ўжо дакладна з канцамі ўсе докі )