точно. Я бы тоже предпочла видеть карточкуТолькі разумееш гэта з узростам і ўжо маючы дзяцей
точно. Я бы тоже предпочла видеть карточкуТолькі разумееш гэта з узростам і ўжо маючы дзяцей
Это зависит и от врача.усе тры гады па даведку хадзіць
так хотела медсестра в доврачебном... но врач выписала справку по данным эпикриза..Штогод усіх дактароў праходзіць для даведкі ва ўнівер на фіз-ру?
Для інтэрнатаўскіх год. А хто не ў інтэрнаце - я наогул не разумею, нашто янафлюра действительна то ли 2, то 3 года.
Так. Калі якая смг ці іншая не асноўная група.Дык і пытанне, усе тры гады па даведку хадзіць?
ёсць 4 групы здароўя: 1 (цалкам здаровы), 2 (дробныя праблемы аля зрок і г.д.), 3 (хранічныя хваробы), 4 (зусім нездаровы)А какая ещё есть группа?. Между основной ( первой) и подготовительной (третьей). Брали сегодня справку, забыла спросить.
У майго ў школе была падрыхтоўчая, а ва ўніверы паставілі СМГ. Даведку браў і на другі, і на трэці год.У моего подготовительная группа в школе была, в универ вот третий год никаких справок не носил. Но флюру делал один раз
у меня были все (травма колена):асноўная, падрыхтоўчая, СМГ, ЛФК
Даты анализов и консультации окулиста за прошлый год, хотя медосмотр проходили в этом году. И АД неправильно написали, слишком высокое. А в итоге забыли написать глюкозу крови. Но у меня биохимия на руках.А што за памылкі?
Я, як не разбіраюся ў тамтэйшых пісулях, дык толькі пячаткі правяраю, каб былі. Ну і дату, пасля таго як старэйшай на даведцы на паступленне не той год паставілі
астатняе асабліва і не чытаю