і якія тэрміны? Я таксама іх ніяк не дачакаюся (@Ellaga, каких сроков? На сайте бгуира есть, например.
у БНТУ жывуць@Kisa-Lisa, гэта штосьці аля піянерлагера падчас навучальнага года. З адборам і тымі-сімі заняткамі падчас змены працягласцю +-21 дзень. Размешчана ў раёне ст.метро Старабар.тракт нібыта. Пішуць, што туды зазываюць ужо хоць каго, бо ахвотных не сільна многа, праблем прайсці адбор няма. Гэта са слоў, праўда.
Міністар сёлета ляпаў, што каля 400 дзяцей адтуль штогод будуць паступаць без экзаменаў. Па факце, як бачым, значна меней.
Гэта ўсё, што я ведаю пра гэты парк
В поликлинике моей сказали прийти в конце мая.Даведку для паступлення зараз ужо можна атрымліваць?
Можа што блытаю, но нібыта недзе чытала, што раней, чым у чэрвені, не выдаюць. Можа хто ў курсе?
Да 09.08 платна. Вы не дачыталі)То есть 17 по 25 подача бюджет и платно. Раньше платно шли позже и конкурс был свой. Тут , выходит, платный конкурс будет не виден.
Моему выдали в апрелеДаведку для паступлення зараз ужо можна атрымліваць?
Можа што блытаю, но нібыта недзе чытала, што раней, чым у чэрвені, не выдаюць. Можа хто ў курсе?
Так, гэта для iнвалiдаў. Дзе табе дазволяць вучыцца.Мрэк - гэта..? камісія нейкая?
а чаму забаўна?