Справядлвасці дзеля, мы гэту дзяржаву не выбіралі, роўна як месца жыцця. Мы тут нарадзіліся і жывём па праве нараджэння і грамадзянства, аўтаматычна па факце нараджэння дараванага.Почему вы выбрали это государство и выбрали его руководство и выбрали его в качестве места жизни и теперь на основании того что не считаете расходы рациональными отказываетесь платить?
Іншая рэч, што хацела б я бачыць, што б гаварылі пра гэты ці падобны закон, будзь ён прыняты за мяжой. У Еўропах.))))
Сумам? Тым, што вам надакучыла дома, без справы, асабліва з улікам двух дэкрэтаў запар (ці амаль запар)?а то что я с Мартиных 2 лет работаю как прокомментируете?
Glory, вы б працавалі на сваёй працы бясплатна? Каб вам за гэта не плацілі?
Я вось пра сябе падумала... вось не факт, што працавала б.) Хаця...дапускаю, што ўсё ж працавала б, але адназначна б меней гадзін.) Скажам, з 12.00 да 16.00-17.00. Мне б хапіла для цікавасці і разнастайнасці.) А вы?
І яшчэ, калі можна.
Ёсць жанчыны, якія седзячы дома (то бок афіцыйна на працоўным месцы не знаходзячыся), займаюцца рознай творчасцю. Ну там...букеты з цукерак, афармленне падарункаў, торты выпякаюць. А потым гэта прадаюць. Ці перакладамі, напрыклад, займаюцца. У вашым разуменні яны дармаедкі ці не?
Последнее редактирование: