katia-ka, в дизайне квартир и ландшафтном дизайне много стилей, нельзя так просто глянуть картинки и решить , что этот дизайнер мне подходит.С фотографиейитут не стрит спавнивать, тк фотограф часто снимает как ему позволяет оптика и как он видит картику.. Кому-то нравится японский стиль, кому-то кантри, тут от клиента зависит, и дизайнер не в праве навязать свой стиль; а должен прислушаться к клиенту.
He_len, я не магу так прыгожа і ладна распісаць усё тое, што я ўкладаю ў свой пошук ідэальнага дызайнера. Але пра стылі, накірункі і ўсё астатняе я добра ведаю.
Калі дызайнер не працуе ў стылі таго ж кантры, а мне вельмі хочацца менавіта такі стыль, то я проста буду шукаць сярод іншых дызайнераў.
І з большая я буду арыентавацца на свой густ, выбіраючы майстра.
ручная графика - это эскизы
эскізы - гэта алоўкам на паперы як чарнавы варыянт. І гэта таксама візуалізацыя.
Я разумею, слэнг і ўсё такоэ, але на мой погляд (100% ІМХО) - гэта непрафесійна - падмешваць агульнамастацкія паняцьці. Гэта... ну як пытацца прадаць канапу за 10.000, хаця ёсьць такая ж і за 5.000
Ну вот, а когда я говорю про быдло в троллейбусах, все обижаются
да што тралікі, я ўчора ў краму харчовую зашла... А там пара натуральных бамжэй з усёй ўласнай ім "атрыбутыкай"... І нармальна ўсё...
Я разумею, што хлеб (але там быў ня хлеб, а пойла) трэба ўсім купляць, но млін...