C++А язык программирования какой изучают?
C++А язык программирования какой изучают?
гэта вельмі крута. 2 пары інфы ў сетцы - гэта супер. У вас і так гадзін болей, чым належыць на профіль (усяго ж 4 мае быць, а ў вас 2+3=5). Таму ўжо на фізіку і не дзіва што няма чаго даваць. Будзеце ў 100 балах вучыць. Не бяда, па мне. Усё адно гэта адбываецца ў бальшыні выпадкаў, што 2 гадзінамі, што з 4-ма. )))2+1(у сб дадаткова) iнф
выдатна!
ну так, я зразумела. 2 пары ў сетцы сярод тыдня + адна дадатковая ў сб. Выдатна, па мне.Ну субботняя пара информатики это как бы факультатив. Он "паза сеткай". Но в целом да, это хорошо.
У нас в районе в 4-х школах. ))) Я веду второй год. Консультируюсь лично у Лапо А.И. Она, конечно, большая умничка.@NaNi, і ў колькіх школах у РБ, цікава, ёсць профільная інфарматыка? Пакуль нават ліцэі гэтым не разжыліся. Школы праз дзесяцігоддзі толькі падцягнуцца( можа быць...у лепшым выпадку
такой вопросик к лицейским мамам: какое примерно соотношение девочки-мальчики в матклассах, особенно интересно лицей 1 и 2 (но и другие тоже)
я заканчивала математику-информатику класс в 2000-м году)@NaNi, і ў колькіх школах у РБ, цікава, ёсць профільная інфарматыка? Пакуль нават ліцэі гэтым не разжыліся. Школы праз дзесяцігоддзі толькі падцягнуцца( можа быць...у лепшым выпадку
а кто это? Интересно, как вы к этому пришли? Вы работали в школе и вам дали программу? или какУ нас в районе в 4-х школах. ))) Я веду второй год. Консультируюсь лично у Лапо А.И. Она, конечно, большая умничка.
Кто я или Лапо Анжелика Ивановна?а кто это? Интересно, как вы к этому пришли? Вы работали в школе и вам дали программу? или как
ну вось. І 20 год не прайшло, як вярнуліся да таго, што ўжо, аказваецца, было. А 20 год, адпаведна - кату пад хвост.я заканчивала математику-информатику класс в 2000-м году)
на жаль, гэта так не працуе. У школы, ты ж бачыш, маюць быць мажлівасці для профіля. А яны, як разумеем, з'яўляюцца толькі ў выпадку, калі гэтага хоча сама адміністрацыя. А так - хоць завыбірайся профіляў, а будуць тыя, якія адміністарцыя палічыць патрэбнымі. На раёне, бачыце, аж 4 школы магчымасці знайшлі, у Мінску - ніводная, прынамсі я пра такія не чула.Профиль по информатике может выбрать любой десятиклассник. Если таких окажется 5 и более, профиль открывается.
В 2000 были тру матклассы с информатикой и вычматом в сетке С 8!!! Класса.я заканчивала математику-информатику класс в 2000-м году)
я думаю, что, если бы нашлись преподаватели, то школе самой это выгодно, я? например, не преподаватель по диплому, а хотела бы очень вести в профильном классе программирование. Есть ли в этой идее какой-то смысл? Пока что вот над сыном экспериментируюну вось. І 20 год не прайшло, як вярнуліся да таго, што ўжо, аказваецца, было. А 20 год, адпаведна - кату пад хвост.
на жаль, гэта так не працуе. У школы, ты ж бачыш, маюць быць мажлівасці для профіля. А яны, як разумеем, з'яўляюцца толькі ў выпадку, калі гэтага хоча сама адміністрацыя. А так - хоць завыбірайся профіляў, а будуць тыя, якія адміністарцыя палічыць патрэбнымі. На раёне, бачыце, аж 4 школы магчымасці знайшлі, у Мінску - ніводная, прынамсі я пра такія не чула.