у тебя личные приметы))) Я думаю, что набор закроют уже. Нам может и дадут доучиться.@МОлька, ну вон кьяра считает, что все эти слухи о закрытии - для отвода глаз от уравниловки на вступительных экзаменах.
лично я считаю, что не закроют. закроют через год! я ванга. на моей старшей дочке закончились экзамены в гимназию, на ней же и лицеи свернутся.
да, 1 и 2 были реальны для поступления...Так вопрос уже не о вступительной кампании. А будет ли куда поступать. Как я понимаю.
вось такія чуткі.Пытанне - а настаўнікам хто кажа? Калі ўсе ўсё ведаюць, чаму інфа на ўзроўні чутак? Дырэктар? А яму хто? Ці гэта ўсё таямніца і таму ўсе толькі шэпчуцца, а толкам сказаць не могуць? Дзіцячы садок нейкі. Ужо ж за гэта, як за бчб, не садзяць пакуль.
чакаць засталося 2 дні...Лицей №2 закрывают тоже. В четверг по этому поводу в лицей приезжает руководство Ленинского управления по образованию для встречи с учителями.
На педсовете, наверно, обсуждали. Потом пришли и детям рассказали. Кто-то из учителей еще с сентября говорил, что лицей закроют, т.к. подготовительных курсов в этом году нет. В прошлом году, когда пытались закрывать, тоже учителя рассказывали - и детям, и родителям.Пытанне - а настаўнікам хто кажа? Калі ўсе ўсё ведаюць, чаму інфа на ўзроўні чутак? Дырэктар? А яму хто? Ці гэта ўсё таямніца і таму ўсе толькі шэпчуцца, а толкам сказаць не могуць? Дзіцячы садок нейкі. Ужо ж за гэта, як за бчб, не садзяць пакуль.
потому что "вы только никому не говорите"Пытанне - а настаўнікам хто кажа? Калі ўсе ўсё ведаюць, чаму інфа на ўзроўні чутак? Дырэктар? А яму хто? Ці гэта ўсё таямніца і таму ўсе толькі шэпчуцца, а толкам сказаць не могуць? Дзіцячы садок нейкі. Ужо ж за гэта, як за бчб, не садзяць пакуль.
баюся, лавачка з 3-ма экзаменамі прыкрыецца. Гэта быў эксперымент лбду, і наўрад ці гэта распаўсюдзяць на ўсіх. І профілі тады, атрымліваецца, уніфікуюць ва ўсіх ліцэях. Ці як тады будуць працаваць гэтыя сертыфікаты?Тогда надо сдавать по 3 экзамена
Это интересно.Тогда надо сдавать по 3 экзамена. В лицей бгу так было, у примеру, физику, математику, информатику. Правда, не понятно, как подавать
як што? працу і фізру як галоўныя прадметы у школе..@zavtra, фіз-мат-інф профілі тэарэтычна можна 3 экзамены. Дый тое, сэнс здаваць інфу туды, дзе яна на каленцы потым 1 гадзіну на тыдзень выкладаецца?
А розныя хім і біё? Ім што ў якасці трэцяга прапанаваць? А эканамістам? Фізіку, каб не расслабляліся?
А што гэта? Пра інтэрнаты нешта яшчэ вясной гаварылі. Хаця нашто інтэрнаты ў гарадскіх ліцэях - няясна. А што за дубляванне?дублирование профилей
А што гэта? Пра інтэрнаты нешта яшчэ вясной гаварылі. Хаця нашто інтэрнаты ў гарадскіх ліцэях - няясна. А што за дубляванне?
з адказу Лівянту...Так вот, в этом году Минобразования знатно так перепроверило лицеи. Инспектировали для недопущения дублирования профилей в лицеях, расположенных в одном городе. Также министерство беспокоил вопрос предоставление возможности обучения в лицеях учащимся, проживающим на селе, ну и прочие моменты, связанные с повышением качества образовательного процесса и укрепления материально-технической базы лицеев.