У россиян не берут справки из белорусских банков, из банков Казахстана берут.Па расейцам якраз зразумелей. У іх там прама на сайтах консульстваў чорным па белым пішуць, куды ім даведкі расейскіх банкаў засунуць. На сайце консульства ў рб такой інфы няма
у тэлеграм? ці яшчэ якія ёсць?Я читаю чатик по Словакии белорусский. Берут еще справки наших банков. Не всех, да. Но берут.
А скажите как называется ? А то именно на белорусский не натыкалась.Я читаю чатик по Словакии белорусский. Берут еще справки наших банков. Не всех, да. Но берут.
Беларусы в Словакии. Небольшая группа. Чешской активной не знаю.А скажите как называется ? А то именно на белорусский не натыкалась.
Да, на англ. Программ везде по чуть-чуть. Но сын с большего определился с приоритетами.@Kisa-Lisa, вы на англ.плануеце?
Калі ў Славакіі, то там, здаецца, зусім мала праграм на англе. Ці вы ўжо падабралі штосьці?
А так, чытала, тыя ж славакі, дый іншыя да 19 год у школе вучацца. Так што нашым пасля 1-2 курса ў самы раз можна ехаць)
я не сільна ў курсе пра англ, мы, калі будзем штосьці думаць. разглядаем навучанне на нац.мове, але там ёсць такі момант, што калі на праграму збіраецца зусім мала людзей, яе могуць проста не адкрыць. А ў Славакіі пераважная большасць вучыцца на славацкай, бо гэта бясплатна, па-англійску вельмі мала. То бок могуць быць якраз рызыкі неадкрыцця праграмы, як разумею. Гэта я на ўсялякі выпадак, напэўна, вы і самі такі момант маеце на ўвазеДа, на англ. Программ везде по чуть-чуть. Но сын с большего определился с приоритетами.
Да, я в курсе. Везде свои риски.я не сільна ў курсе пра англ, мы, калі будзем штосьці думаць. разглядаем навучанне на нац.мове, але там ёсць такі момант, што калі на праграму збіраецца зусім мала людзей, яе могуць проста не адкрыць. А ў Славакіі пераважная большасць вучыцца на славацкай, бо гэта бясплатна, па-англійску вельмі мала. То бок могуць быць якраз рызыкі неадкрыцця праграмы, як разумею. Гэта я на ўсялякі выпадак, напэўна, вы і самі такі момант маеце на ўвазе
Вочныя экзамены? Пры самім універы? Ого... гэта арганізацыйна ўжо зусім непрыемна. Як мінімум, віза трэба. І добра, калі яна ёсць...Да, я в курсе. Везде свои риски.
Сыну еще и экзамены сдавать надо будет по профильным.
Нет, в его случае экзамены не очные. Skype, zoom. Но есть и вузы с очными экзаменами, а есть и вообще без экзаменов.Вочныя экзамены? Пры самім універы? Ого... гэта арганізацыйна ўжо зусім непрыемна. Як мінімум, віза трэба. І добра, калі яна ёсць...
а, ну гэта яшчэ норм тадыSkype, zoom.
у вас еще время есть и язык выучить.Да, на англ. Программ везде по чуть-чуть.
А Бельгию смотрели? Там программ на английском побольшеНет, в его случае экзамены не очные. Skype, zoom. Но есть и вузы с очными экзаменами, а есть и вообще без экзаменов.
У нас так и старший тест сдавал. Показываешь комнату, микрофон, камера включены.
Боюсь Бельгию мы не потянем.А Бельгию смотрели? Там программ на английском побольше
В Словакии по деньгам сколько выходит?Боюсь Бельгию мы не потянем.
Посмотрела, бакалавриата нет на английском по аыбраному направлению. С мастером выбор поприличней. Мастера на английском выбор везде получше.
Но где-то надо 3-4 года отучиться до мастера. Желательно не сильно затратно.
Сама учеба от 1 000 до 3 000 в год (то что мы смотрели). Дальше все сильно зависит от жилья. Общага универа, в зависимости от условий, от 60 до 130. Снимать комнату или квартиру дороже конечно.В Словакии по деньгам сколько выходит?
блин, самое дорогое, не учёба, а жизнь там.
Да, жильё дешевле в Словакии. Да и учёба. Хотя как раз учёба более-менее сопоставимы.Сама учеба от 1 000 до 3 000 в год (то что мы смотрели). Дальше все сильно зависит от жилья. Общага универа, в зависимости от условий, от 60 до 130. Снимать комнату или квартиру дороже конечно.
В Бельгии жилье даже страшно смотреть.