и какая? )"входной таксы"61 гимназию...
слушайте, но это же 1 раз в неделю на пару часов), какое отнимание детства?)) А если ребенку всё это дело даже понравится? Моя ходила с удовольствием, но у нас и учителя хорошие попались в подготовке).не хочется детство отнимать.
слушайте, но это же 1 раз в неделю на пару часов), какое отнимание детства?)) А если ребенку всё это дело даже понравится? Моя ходила с удовольствием, но у нас и учителя хорошие попались в подготовке).
Прывiтанне. Мы мабыць да вас у кампанiю)) сын Мiрон вясновы, на дадзены момант нiчога не умее (чытаць, пiсаць, складаць), яшчэ да канца не вырашыла калi аддаваць у школу, але хутчэй за усе што у наступным годзе (будзе 6,4).
Мяне не столькi веды яго хвалююць (за год пры жаданнi на базавыя веды можна натаскаць), колькi псiхалагiчная годнасць. Якiм чынам можна вызначыць псiхалагiчную гатоунасць да школы? У саду пытала выхавацеля - сказала што на занятках сiдзiць цiха, матэр'ял слухае i успрымае, на яе погляд у школу можна аддаць у 6 гадоу, справiцца.
На падрыхтоуку да школы пойдзем у школу, куды збiраемся. Будзе прывыкаць да школы, пазнаемiцца з дзецьмi, з якiмi потым можа трапiць у адзiн клас. Ну i у нас звычайна падрыхтоуку вядуць настаунiцы, якiя будуць набiраць першыя класы))
даВы про Совенок?
вах) я уже успела задумаццо хто-что-почему)))repk@,привет из логосада))
да, я сразу вспомнила, увидев Курасовщину)))Я у вас спрашивала о садике как-то,боялась "хорошенькую"девочку отдать в группу к деткам с "нехорошенькими"диагнозами.Как по итоге и очень очень очень довольна