знала одну гречанку которая представлялась Наташа.Αναστασία (Анастасия)
Так и про Наташку, и про Машку, и про Дашку можно сказать. К любому имени можно придумать рифму с г.имя Агата у меня моментально в голове преобразовалось в Агашка-ка...
Усё прасцей. Ёсць мамы, якія перад такім выбарам проста б не апынуліся.есто мамы, которые, оказавшись перед таким же выбором, остановились бы на втором имени Только потому, что оно редкое, а другое популярное
Хорошо, когда без вариантов, избавлены от мук выбора![]()
Ну вот у меня исключительно с Агашкой. Свое мнение мне высказать нельзя? Что за ухмылки в таком случае?Гэтае слова выключна з Агашкай рыфмуецца.
уже не помню, было ли это имя в списке "нравится" кого-либо из нас.першапачаткова
покажите мне таких мам. А то так активно о них говоримКак мне показалось (да и не только мне, похоже), есто мамы, которые, оказавшись перед таким же выбором, остановились бы на втором имени Только потому, что оно редкое, а другое популярное.
вы с кем-то сливаетесь? кто это МЫ ?мы за неделю уже поняли.
Не лейтматывам , але ёсць такое. Толькі гаворка пра імёны, якія падабаюцца. )) Вось чэл святкі адкрыў, з 2-х адно абраў і не замарочваўся на тэму падабаецца/не падабаецца - гэта нармальна. А падабаецца, і нешта асаблівае - значыць комплексы і дзіця на мукі аддалі.все равно лейтмотивом идут - лишь бы не откликалось полпечосницы/полкласса/полдвора
Рыфма ў адрозненне ад падабаецца /не падабаецца, нармальна/ненармальна рэч аб'ектыўная. Вы згодная, што Наташка (прабачце, Наташы) таксама з гэтым словам рыфмуецца? Дашка? Дык можа прызнаеце тады, што гэта ВАШЫЯ комплексы ў Вас кажуць, калі рыфма менавіта ў адказ на незвычайнае зноў жа для ВАС імя нараджаецца? А? Мы пра што тут такім чынам?Ну вот у меня исключительно с Агашкой.
Дзе? І так я і не ўцяміла, чаму? З таго, што ВЫ абралі адно імя з двух? А пры чым тут тыя, якія абіраюць рэдкія імёны?))) Я бачыла ВАШУЮ гісторыю з выбарам імені. З якой Вы робіце абсалютна парадаксальную, на мой погляд, выснову пра тое, што "ненармальная" мама абрала б Карнелія. ТОЛЬКІ з прычыны рэдкасці. Вы ведаеце такую маму? Якая была ў падобнай сітуацыі? Дык навошта гэтыя "каб" ды "калі б"?....Я попыталась со своей стороны описать, почему такое мнение складывается.
Тут я выключна на Ваш тэкст абапіраюся. Вы сказалі , што ні адно імя з 2- х спісаў не задаволіла абоіх. А ў спісах былі імёны, якія падабаюцца. А потым з'явіўся Аляксей. Лагічна, што як мінімум аднаму з бацькоў гэтае імя было недаспадобы. Не?уже не помню, было ли это имя в списке "нравится" кого-либо из нас
Вот видите все мы разные ))). Мне Валик ну никак не нравится.А мне очень нравится мужская форма имени Валентин и особенно сокращенно--Валик. Тепло и ласково.