ДарэмнаТаму адчуваю сябе вінаватаю... Перад Заранаю.)))
ДарэмнаТаму адчуваю сябе вінаватаю... Перад Заранаю.)))
ЛёгкаБаюся, я наўрад ці...)))
Ведаеш, я прыхільніца савецкай сістэмы, калі ішлі ў школу ў 7 і вучыліся 10 гадоў. Мая малая будзе не гатовая ў 6, яна яшчэ дзіця дзіцём у шмат якіх адносінах. Плюс асфіксія пры нараджэньні, ёсць неўралагічныя хвасты. Хаця па ўзроўню інтэлекта ёй напішуць, што годная да школы, я не хачу зараз аддаваць, няхай падрасцеЗ чаго сумненні?
Дзе ж цяпер тая савецкая сістэмая прыхільніца савецкай сістэмы
Няхай гэта будзе першы радок. Згодны,А мы адъязджаем ад сястры,
Я вельми люблю Караткевича. Асаблива "Нельга забыць", "Чазения", "Каласы пад сярпом тваим" и яшчэ шмат чаго, "На ростанях"Я. Коласа. Запали мне вершы Нины Мацяш, пачынаецца так "Пад казачным дубам, над Нёманам синим...", Яугении Янишчыц "Ты паклич мяне, пазави". "Развитанне з вераникай" Бураукина.беларускія творы
- Дык можа давай яму стрэльбу паднясем?
Ну бачыш, а я нават адно слова змяніць не здолела...Мы неяк спрабавалі
Ну і правільна. Мая старэйшая ў 7 пайшла ( яна ліпеньская), малодшая вераснёўская, таму натуральна таксама ў 7 (няпоўных) пойдзе.)))я не хачу зараз аддаваць, няхай падрасце
і гэта не дапамагло?не знайшла беларускай раскладки
і гэта не дапамагло?
О! Падтрымаю!Я вельми люблю Караткевича. Асаблива "Нельга забыць", "Чазения"
Ад elena12 падхапілаА адкуль пра ката ведаеш?
Я роўна такі ж паэтя паэт, завуць Нязнайка,
ад мяне вам балалайка (с)
Дарэчы. Хто-небудзь водку "Хахол" на Украіне бачыў?... То-то ж і яно... А для беларусаў "Бульбяш" - самае маё (с)хахла і бульбаша
У-у-у-у-у... Адчуваю сваю непаўнавартасць...:meeting:Запрашаю вас, дзяўчаты,
Не на хрэсьбіны ці сьвята -
Пра жыццё пагаварыць,
Кавы смачнае папіць!
)))))))))))) А калі сур'ёзна - які выбраць дзень і час, і месца? Толькі не 3 лістапада - я ўжо с "Першаклашкамі" засталбіла гэты дзень))Адчуваю сваю непаўнавартасць...
Вечар ці выходныя дні, як разумею.які выбраць дзень і час
Ой, я не вялікі знаўца. Аднак чамусьці як толькі пра сустрэчы размова зайшла, адразу "Бізэ" ўявіла...Нават не ведаю, чаму...месца
я таксама за іх.Вечар ці выходныя дні, як разумею.