Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Дзевы, ладна...У прынцыпе па адным коле ходзім. :)))
А ў палове шклянкі 100г. ;)

Я табе хачу казку распавесці
О! заінтрыгавала.) Добрая нагода для наступнай сустрэчы.:)

чым заўсёды жыць на шэрай сярэдзіне.
А з чаго ты ўзяла, што яна шэрая? ;) У мяне амплітуда хістання проста меншая. На арэлях. :) Бо балюча бывае зверзу ўніз раптам...Дый жывем -та мы па ходзе ў адной Беларусі, як не дзіўна. :)))))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
А з чаго ты ўзяла, што яна шэрая?
ну калі зьмяшаць чорнае і белае, намалюецца шэры колер :)

Дый жывем -та мы па ходзе ў адной Беларусі, як не дзіўна. ))
такі да) Але, нейкія нюансы сьветапогляду - розныя.

Дзяўчаты, а прыязжайце як-небудзь да мяне на каву))) Праўда, жыву я ня вельмі блізка ад цэнтра :blush1:

З'яўляецца нешта іншае, новае, не магу пакуль што дакладна акрэсліць, але мне яно падабаецца.

Последнее редактирование:

Вишенка

волшебница
Кьяра, сказалі, што нейкай паперкі не хапае... а мне здаецца, што мне болей нічога і не давалі :(

k_ja_ra

Well-known member
Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Пару дзён таму давялося ляцець рэгулярным рэйсам Белавіі. Дык борт-правадніцы ўсё гаварылі па-беларуску. Усе інструкцыі, усе апавяшчэньні, ні слова па-руску.
У прошлыя гады на чартэрных рэйсах я такога не чула. Таму было вельмі прыемна)))

argadeni

New member
Дзяўчаты, дапамажыце, каліласка - не магу дадаць відэа: гэта песьня "Малітва аб вызваленні Беларусі". малітва ладзіцца у Чырвоным Касцёле з 19.12.2010 па сёнешні дзень
вось спасылка http://disk.yandex.ru/public/?hash=ZylBirCzoTbAdBbcCByq0YXwTl4WwBEPbtqBTSHQOng=

(я не магу заліць на ютуб - чамусьці мяне выкідвае ў паштовую скрыню...)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
argadeni, у мяне гэтая праблема вырашылася толькі пасьля стварэньня новага аккаўнта, менавіта ў gmail.com

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
вчера прочла в аргументах, что попробовать яблоко по-белорусски будет
"пакаштаваць"

а нияк не "паспрабаваць" и г.д.

запишу сюда, чтоб запомнить:)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
katia-ka, у меня старшая читает на бел литературу каждый день и младшей я читаю, чтоб дочь знала бел мову, пытаюсь понять, как ваш ре не путается
У сэнсе -блытаецца паміж рускай і беларускай? Ён не тое, каб блытаецца, яму не хапае моўнага запасу. То бок ён ужывае, канешне, рускія словы, якім адразу не змог знайсці пераклад. Я выпраўляю. Пісаць - складаней, бо мала практыкі. Ну і правілы трэба ведаць некаторыя:) Нешта мне падаецца, што ён увогуле правілы ведае так сабе, піша інтуітыўна(гэта і рускай мовы тычыцца).

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, думаю, Келдыш пра блытанне паміж тарашкевіцай і наркамаўкай.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху