Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Atex

Active member
Кьяра, трохі разбаўлю сум, ёсць і прыемнае, асабліва прыемна, что радам са мной непасрэдна.

Наш маркетынг у гэтым годзе вылучыўся )))
так што адраджаем і мы у сваёй канторы беларускае.
http://nn.by/?c=ar&i=103357
служба маркетынга атрымлівае да гэтай пары тэлефонныя званкі з прапановай ад грамадскіх арганізацый, індывідуальных энтузіястаў і амбасад ))) з просьбай аб продажы гэтага каляндара.

p.s. і яшчэ прыемна, что у нас на працы ўсе больш з'яўлецца людзей, якія размаўляюць на беларускай мове, усе часцей я атрымліваю на свой карпаратыўны адрас беларускамойныя е-мейлы )))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
О! Мне прыйшоў ліст ад Глеба Лабадзенкі, што 23 студзеня можна забраць "Дзіцячую заМову"! :dance:

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, пра Маскву чытала і нават тут (у Дыялогах) выкладвала.
Наконт Менска не чула. Файная ідэя. Цікава, як рэалізоўвацца будзе.

Вельмі блізкі па сутнасці праект - клуб "ПраМова". Толькі сустрэчы не ў кавярні, а ў памяшканні ТБМ адбываюцца. Я хадзіла туды пэўны час. Напачатку свайго белмоўнага жыцця. :) Потым закінула, бо патрэба знікла, ці як мінімум значна паменшылася.

Але клуб працу сваю працягвае. )

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, цікава, так.
Я па шчырасці сабе падобную дзею ў кавярні слаба ўяўляю.
Як гэта арганізаваць? "Закрыць" для сваіх? Гэта грошай каштуе і нямалых.
Сабраць за суседнімі столікамі, а астатняя зала - для проста мінакоў? І? Паміж сабой за столікамі балбатаць? Дык ідэя як быццам на агульную дзею разлічаная...
Вяшчаць на ўсю кавярню? Іншым наведвальнікам можа не спадабацца...
Да таго ж гэта толькі падаецца, што экспромт - нашае ўсё.
Насамрэч усё мае быць чотка распланаваным, ролі размеркаванымі і г.д.
Я чыста паводле дасведу ПраМовы кажу.
І памяшканне ўсё ж больш ўцямным мусіла б быць.
Кавярня - гэта калі проста пабалбатаць. Агульнае мерапрыемства- не бачу я, як можа там атрымацца.

Але калі будуць навіны наконт гэтага - маякуй. Я б схадзіла на свае вочы пабачыць.)

Берта

В стране чудес....
Зараз жа адзначаецца 150 гадоў паўстанню Кастуся Каліноўскага.
Скажыце, хто добра дасведчаны ў гісторыі.
Каліноўскі быў старшынёй Літоўскага правінцыяльнага камітэту. А пароль паўстанцаў быў - "Каго любіш? - Люблю Беларусь!"
Такі пароль быў на самой справе?

Gialgen

Member
Як гэта арганізаваць? "Закрыць" для сваіх? Гэта грошай каштуе і нямалых.
Сабраць за суседнімі столікамі, а астатняя зала - для проста мінакоў? І? Паміж сабой за столікамі балбатаць? Дык ідэя як быццам на агульную дзею разлічаная...
Вяшчаць на ўсю кавярню? Іншым наведвальнікам можа не спадабацца...

У некаторых кавярнях есць закуткi, дзе можна размясцiцца невялiкай суполкай. З тых месца[FONT=&quot]ў[/FONT], якiя я асабiста наведвала, гэта "Мон кафэ" (2 паверх), нiжнi [FONT=&quot]ў[/FONT]зровень "Сан кафэ" (насупраць Камаро[FONT=&quot]ў[/FONT]кi), кафэ "Спадчына". Пазней яшчэ дадам, калi [FONT=&quot]ў[/FONT]спомню.

k_ja_ra

Well-known member
Gialgen, ну так, можа Вы і маеце рацыю.
Я яшчэ кавярню каля кнігарні Логвінаў (у галерыі Ў) узгадала. Вось там дык дакладна сам Бог загадаў. :) І публіка "свая" і атмасфера адпаведная.:)

Берта

В стране чудес....
Дзяўчаты! Як казалі ў аднаіменнай кінастужцы - "Пляшыце!".
Больш не трэба шукаць закуткі!!!!
Аўтарка ідэі "мова ці кава" распачынае свой праект у Мінску. Кожны панядзелак а 19 гадзіне з пачатку лютага вас будуць чакаць сюрпрызы і цікавыя сустрэчы.
Думаю, ад выкладчыкаў прыйдзіце ў захапленне! )))) Упэўнена нават ;).
Кацярына Кібальчыч (аўтар ідэі) перадае шчырае прывітанне і будзе рада ўсіх бачыць!!!!
(пра месца сустрэч трохі пазней).

k_ja_ra

Well-known member
Берта, вы знаёмыя з аўтаркай ідэі? О! Рэспект ёй.

Калі якая патрэбная дапамога ці што падобнае, скажыце, што тут ёсць тыя, хто "заўжды гатовыя". :))

Берта

В стране чудес....
Так. Знаёма ))). Надзвычай дзейная натура) І таленавітая :victory:
Добра. Скажу. Дзякую!

Atex

Active member
Тэкс, у мяне таксама прыемные навіны ))). Прыкіньце у банках народ усе часцей просіць умову (договор) на беларускай мове - мне сення пра гэта у банку паведамілі і гавораць, што трэба паразважаць на гэтую тэма, што і справаздачы банкаўскія таксама трэба прадугледзіць каб і на бел. мове была магчымасць друкаваць. Сяджу такая нейкая крыху ашалелая ад гэтага. вось зараз ужо падымаецца пытанне і пра электронныя дакументы на бел. мове.

Берта, што ў вас чутна? :)

і яшчэ мы па спасылцы Кьяры запісаліся у групу "Чамучкі" для малых. вось пойдзем з малым першы раз на заняткі у гэтую нядзелю )). Дзяк табе, Алена. :)

k_ja_ra

Well-known member
Atex, ды ладна!
Я пра інтэрфейс інтэрнет-банкінга па-беларуску, ці хаця б мажлівасць у акенцы інфу па-беларуску ўводзіць у БПСе ўжо года з паўтара пяю. Глуха...

запісаліся у групу "Чамучкі" для малых.
Супер! Малайцы! Радая я. :)

Atex

Active member
Кьяра, дык сама ў шоку, аднак прам вось зараз такую размову з прадстаўніком аднаго з банкаў мела. нешта неверагодная ))) каб сваімі вушамі ня чула - не паверыла б.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху