Угу. Ну гузіку RU ўнізе панелі.трэба дадаць у наладах вiнды беларускую раскладку
Угу. Ну гузіку RU ўнізе панелі.трэба дадаць у наладах вiнды беларускую раскладку
Слу, а калі па такой візе ў Парыж? Капец шенгену на будучыню, ці як?
Не,не капец,чаму? Але першы раз лепей перасекчы мяжу менавіта з Літвой,калі ў цябе літоўская віза.Прыкладам,едзеш на цягніку ў Вільню,а там на самалёцік і ляці сабе ў ПарыжСлу, а калі па такой візе ў Парыж? Капец шенгену на будучыню, ці як?
далучаюся)))))subaru, віншую!!!!!![]()
Як і абяцала.У мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
Дык чухаю патыліцу, якія варыянты ёсць.)))
Можна ж было б тады і гэты танны пералёт пашукаць...
Ну...калі добрыя людзі носам тыкнуць, дзе шукаць.
але рэальна яна не патрэбная. Канешне, для супакою можна ўзяць.на сайце ў спісе даведка ёсць.
слу, ну у мяне дрэнна з матэматыкайТо бок, прыкладам, на 3 дні на 4-х чэлаў я магу прынесці выпіску са сваёй карткі Віза ўмоўна на 6 млн?
да 14 дзён - не.І бронь гатэля насамрэч не патрэбная?
не, у Менску даюць адразу на год. і зараз так і тады было.Я маю на ўвазе, што чула, што як быццам палякі не хочуць так запраста, як раней, гадавыя візы даваць. Прынамсі першы мульцік. Максімум паўгода, і то і 3 месяцы.
у меня потребовали и взялинекаторыя, прауда, бяруць даведку з працы, але яна не патрэбная
Таня, ты першая з усех маіх знаёмых, хто яе увогуле браў з сабой.у меня потребовали и взяли
гыыыыТаня, ты першая з усех маіх знаёмых, хто яе увогуле браў з сабой.
так прыкладнаУ цябе строга спыталіся:"Дзе даведка?"
віншую.ну ня ведаю. Можа я яшчэ и першая каму дали на 16 дзён?
можа проста я ніколі не пыталася? І не прыкладала яе?я каждый док показывала и спрашивала: "это надо? а это??" бронь не брали, справку взяли с фразой "да.. надо"
Міліянер Карэйка?надо было просить больше
дык аднолькава ж 60.Міліянер Карэйка?
То і добра.не, у Менску даюць адразу на год.
Не, ну там жа ў любой валюце тэарэтычна выпіску можна ўзяць. Яно ж аўтаматычна пералічваецца.Я ня ў тэме, ці пракаціць выпіска, дзе стаіць валюта бел. рублі.
А што вы там рабілі столькі, ці таксама яшчэ куды далей ламануліся?Можа я яшчэ и першая каму дали на 16 дзён?
Рызыковая ты. Так можна было 60 еўра і кату пад хвост выкінуць...можа проста я ніколі не пыталася? І не прыкладала яе?
Дык французская амбасада ў Менску ёсцьУ мяне дзеці ў Дысней-лэнд усё просяцца. Мара ў іх, панімаш (с)
Дык чухаю патыліцу, якія варыянты ёсць.)))
Можна ж было б тады і гэты танны пералёт пашукаць...
Ну...калі добрыя людзі носам тыкнуць, дзе шукаць.
любая міжнародная картка.Я мела на ўвазе, гаворка пра звычайную Візу класік?
да 12 год бясплатна. Што аднаразовая,што мульці.А дзецям візы таксама 60 еўра? Я пра аднаразовыя?
калі ім чаго не хапае, яны адразу гавораць, што патрэбна яшчэ тое і тое. данесьці не праблема.Падала докі, а візу не далі. Маўляў, даведачкі-та а і няма. ))
дык грошай на картцы павінна быць болей, калі больш дзен. Дый й ночыць там не надта таннадык аднолькава ж 60.
???????А што вы там рабілі столькі, ці таксама яшчэ куды далей ламануліся?