Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Atex

Active member
katia-ka,давай са мной на депеш мод у Вільню. я квіток набыла ))) усе квіткі па аднаму кошту - 170 літаў.
Эрыксан клевы )) зайздрошчу крыху табе ))).
я вось на вялік дзень не паехала у варшаву, таму што ніхто не паехаў з сябраў. а былі 2 нумары у цэнтры замоўлены, і па 4 квіткі туды-назад набыты.... ех...шкадую. усе пагарэла. у наступны раз буду ведаць да каго звяртацца )))
малайца.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
katia-ka,давай са мной на депеш мод у Вільню. я квіток набыла ))) усе квіткі па аднаму кошту - 170 літаў.
А калі яны там?
Квіткі там яшчэ ёсьць? Я б задавальненьнем вялікім, але зараз кріток не магу набыць -затык з грашыма :(

у наступны раз буду ведаць да каго звяртацца )))
Абавязкова))))
А мне ўжо хутка пра новую візу трэба думаць. Аж дрыжыкі бяруць.

Atex

Active member
А калі яны там?
Квіткі там яшчэ ёсьць? Я б задавальненьнем вялікім, але зараз кріток не магу набыць -затык з грашыма :(
27 ліпеня. я магу табе набыць, калі што. паеду у Рыгу 8 чэрвеня праз Вільню. (калі яны яшчэ там будуць)
:drinks:
А мне ўжо хутка пра новую візу трэба думаць. Аж дрыжыкі бяруць.
а колькі засталося да заканчэннія гэтай? калі меньш 3 месяцаў, дык ужо спрабуй рэгіцца.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
а колькі засталося да заканчэннія гэтай? калі меньш 3 месяцаў, дык ужо спрабуй рэгіцца.
да, ўжо хутка будзе можна рэгіцца.
Напішы мне ў прыват, як ты даведалася пра дадатковыя даты на рэгу, а?

файная дата))) Калі зможаш набыць мне квіток -буду вельмі ўдзячная.

Atex

Active member
Напішы мне ў прыват, як ты даведалася пра дадатковыя даты на рэгу, а?
а чаго там у прыват пісаць )) зайшла на форум гэты наш, сямейства, пра візу ў Польшчу, гляжу паведамленне ад адной фарумчаныкі: зараз выкінулі дадатковыя даты. Я на сайт - сабе схапіла, і яшчэ для сяброўкі з сынам. супадзенне ))

файная дата))) Калі зможаш набыць мне квіток -буду вельмі ўдзячная.
замётана ))

k_ja_ra

Well-known member
Дзевы, слухайце, а я нешта пра Івянецкі цукеркавы фэст леташні ўзгадала.
Мяркую, і сёлета будзе ён?
Можа з'ездзім масава? Вялікай кампаніяй? Тым больш, памятаю, argadeni тады нават варыянт з начоўкай прапанавала.
Наеліся б прысмакаў, натанчыліся і натрындзеліся б потым уначы, а?

Я дык вельмі хачу...

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Вось такая падзея ў Галерэі Ў мае адбыцца. 18.05 з 22.00 да 0.00. Мо каго зацікавіць.

Ноч у кнігарні з Міхалам Анемпадыставым
Пры святле свечак і пледах мы сцішана паразмаўляем з паэтам і мастаком Міхалам Анемпадыставым, ды прадставім шаноўнай публіцы яго новую кнігу “Глыбока на дне філіжанкі”
З музычным удзелам Касі Камоцкай ды паэтычным Ігара Бабкова
Імпрэза праходзіць у межах акцыі “Ноч музеяў” .

Дзевы, слухайце, а я нешта пра Івянецкі цукеркавы фэст леташні ўзгадала.
Мяркую, і сёлета будзе ён?
Можа з'ездзім масава? Вялікай кампаніяй? Тым больш, памятаю, argadeni тады нават варыянт з начоўкай прапанавала.
Наеліся б прысмакаў, натанчыліся і натрындзеліся б потым уначы, а?
Калі даведаешся пра даты, то маякуй. Мы б паехалі, калі там лёгка без машыны дабрацца.

Atex, карацей, калі ў чэрвені-ліпені пачуеш інфу пра даты, маякуй мне, калі ласка. :)

k_ja_ra

Well-known member
Вось такая падзея ў Галерэі Ў мае адбыцца.
Цікава. Падумаю.)

Летась, калі не памыляюся 16 чэрвеня быў. Думаю, тады і сёлета недзе ў такіх жа датах будзе. Ён ціпа ўжо традыцыйным робіцца. Трэ знайсці на сайт Івянца спасылку і глянуць.)

калі там лёгка без машыны дабрацца
Вось тут не скажу...Баюся, без машыны не вельмі туды дабярэшся. Хіба што на хвост каму.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Баюся, без машыны не вельмі туды дабярэшся.
То бок гэта не ў самім Івянцу? Бо я думала ,што ва ўсялія такія мястэчкі можна аўтобусам даехаць. Трэба будзе глянуць, карацей кажучы.

Atex

Active member
я б з задавальненнем на фест цукеркавы, калі гэта ў нядзелю ці суботу будзе. і калі не трапіць на нашую вандроўку у Рыгу (8 чэрвеня)
katia-ka, калі што - мы на аўто будзем. хутчэй ўсяго толькі я з малым. так што 2-3 месцы будуць вольнымі - далучайся )))

k_ja_ra

Well-known member
калі не трапіць на нашую вандроўку у Рыгу (8 чэрвеня)
Спадзяюся, што не.
Паглядзела, пакуль няма на сайце інфы пра гэты год.
А вось пра мінулы: http://ivenec.com/news_ivenec/culture/604-cukerkavy-fest-2012.html
http://ivenec.com/news_ivenec/culture/610-cukerkavy-fest-2012-fotaspravazdacha.html - тут фоты.

Ну і ў тэмцы расповеды фарумчан з уражаннямі і фоткамі год таму былі. :)

Coraline

Jones
Нясу выдатнае :) Дзе купіць - ня ведаю, нам падарылі, але, як напiсана, можна замовіць на Прасторе.

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Coraline, гэта тая самая Дзіцячая замова, якую мы тут не так даўно абмяркоўвалі))) Класная кніжка.
А мы сёньня на Мова ці кава закранулі момант "жывой мовы", ужываньне русізмаў , паланізмаў. Карацей, пагаварылі пра ўсё тое, пра што спрэчка ішла ў суседняй тэмцы пару дзён таму. Як жа нашыя выкладчыкі класна данесьлі думку, што мова, гэта сістэма, якая пастаянна разьвіваецца! Алёна, я ўсё сядзела пра цябе думала.:)
А яшчэ сёньня зайлі з Валікам ў бар галерэі Ў, сустрэлі там Вайцюшкевіча. Шанцуе мне на яго апошнім часам :) Ён абяцаў на Мову ці каву завітаць у хуткім часе(сёньня зайшоў на хьвілінку толькі). Так што варта прыходзіць :)

Последнее редактирование:
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху