Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Atex

Active member
Женщина дождя, а дзе і калі? ці ты пра Вольнае паветра? толькі там здаецца не было ў спісе удзельнікаў Крамбамбулі...

Atex

Active member
Кьяра, Дзякуй. ))) Для нас Крамбабуля у пралёце. Мы едзем відаць на вольнае паветра у шаблі 24 жніўня. Дзве паездкі не пацягнем.
О, усё ж Вольскі і на Вольнае паветра завітае. без Крамбамбулі што праўда, але з цікавым праектам, як мне падаецца http://ultra-music.com/news/14350

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
О, усё ж Вольскі і на Вольнае паветра завітае. без Крамбамбулі што праўда, але з цікавым праектам, як мне падаецца
такі да))
Шкада, што у нас на Вольнае паветра не атрымаецца(((

Дзяўчаты! Калі хто-небудзь збіраецца на Крамбамбулю і будзе два свабодных месца -запрасице меня з дачкой,кали ласка...
аўтобус))) Танна і не надта клопатна))) гэта я як чалавек, не маючы машынкі гавару.

Atex, былі вы ў Вайцюшках 17-га?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
katia-ka, так апошні аўтобус у Мінск у 17:40 - вельмі рана
Чаму? Сам музэй жа да 18.00 толькі працуе.
іншая справа, што жадаючых уехаць на ім будзе шмат.
але я мяркую, што знайсьці папутку адтуль будзе прасьцей, чым туды.

Atex

Active member
Atex, былі вы ў Вайцюшках 17-га?
Неа, не трапілі. Былі у паходзе )))
Затое мы былі тыдзень раней у Шаблі. Там нікогда не было, і гэта таксама вельмі крута. Яшчэ ж там побач хутары купілі нашы сябры. І Наліваевы, і Аня з Таранцінам, там цудоўна, можна ехаць туды у любы момант. Так што і цябе з дзецьмі запрашаю, мы ў Налімаў былі, не маглі 2 дні з'ехаць ))) а дзецям як хораша там! у іх там ужо свая суполка нейкая. Бацькі (асабліва Налім) зрабілі на рэчцы масткі, на дрэве каля яе такі пункт для таго, каб глядзець з вышыні, яшчэ каменнямі зрабілі такія ціпа ванны, можна і паплескацца, бо раней только ногі мачылі, а зараз ціпа джакузі атрымалася. Крута там карацей. просто так прыехать вельмі крута. Там усім радыя. Так што запрашаю.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Так што і цябе з дзецьмі запрашаю
Дзякуй!
Atex, калі паедзеце і будзе месца ў машыне(мы худзенькія-худзенькія :)) - кідай абвестку)))) Мы на ўздым лёгкія)))
Я вельмі хацела б Ганнай Трубачовай пазнаёміцца

k_ja_ra

Well-known member
Прыкольна: http://nn.by/?c=ar&i=114303

Ужо праблема існуе, аказваецца.)))

У самую што ні ёсць буйную і вядомую кнігарню, якая спецыялізуецца якраз жа на рус. літ-ры і якую і ахвотныя менчукі-та не з першага разу знаходзяць, чэл прыйшоў. І такі папандос з неразуменнем.))))
Усміхнула.))))

====
дзяўчаты, якія абазнаныя, слухайце, дапамажыце разабрацца.
Са словам "заўзяць". Я яго ведаю як агульнакаранёвае з "заўзяты", "заўзятар", у значэнні быць прыхільнікам чагосьці ці кагосьці, жадаць яго перамогі як бы, падтрымліваць і падобнае.
Расейцы ў гэтым месцы кажуць "болеть".
"Заўзяць" мае права на жыццё і карыстанне?
проста я
а) у слоўніках яго не бачу
б) не ведаю правільных формаў, у сэнсе спражэнняў
в) чытала, што як быццам ужываць яго не пажадана, бо гэта калькаванне з гэтага ж расейскага "болеть" якраз. Толькі не зразумела, чаму калькаванне, калі слова заўзяты і заўзятар, як быццам, першапачаткова і традыцыйна беларускія.

І калі не "заўзяць", то як? "Балець" такі?

буду вельмі ўдзячная за адказы.

katia-ka

Kitoks Pasaulis

Класна патусаваліся))) Каця, Іра, прыемна было пабачыцца)))
Каця -Женщина дождя, пасьпелі вы на аўтобус?

katia-ka

Kitoks Pasaulis

Женщина дождя

Well-known member
Вось і мае фота :)

Вложения

• IMG_4310_новый размер.JPG
    IMG_4310_новый размер.JPG
    135.5 KB · Просмотры: 17
  • IMG_4333_новый размер.JPG
    IMG_4333_новый размер.JPG
    199.1 KB · Просмотры: 15
  • IMG_4348_новый размер.JPG
    IMG_4348_новый размер.JPG
    217 KB · Просмотры: 16

имя-как-имя

Well-known member
А мы фотаапарат забылі. Так што вашыя фоткі вельмі дарэчы.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху