Ну, пэўна, гэта мае забабоны)Гучыць, як быццам паролі-яўкі здадзеныя і пашпартныя дадзеныя зверху прыкладзеныя.))))
Мне стала цікава, пайшла-паглядзела. Калісьці Пугач і J_Морс былі "маё ўсё"мае ўлюбёныя J:Морса:
:secret: Ігра свая, ёй можна давяраць.) Толькі тссс....)))))Ну, пэўна, гэта мае забабоны)
я ўвогуле музыкай мала цікаўлюся і мала слухаю. І набор улюбёнцаў - пальцаў адной рукі хопіць.) Але гэта музыка, якая заходзіць мне пад любы настрой і здольная выратоўваць падчас "жанравых крызісаў".))))Калісьці Пугач і J_Морс былі "маё ўсё"
маёй дачцэ, таксама як і мне, вельмі падабаецца (зразумела, рэпертуарчык фільтрую"Серебряная свадьба" ничё такая))
вы блытаецеПадабаецца песня "камусьці дрэнна" (Кому-то плохо).
Але ж як дакладназноў жа, з ненарматыўнай яна ...
я не разумею, а чаму с пірацкіх? Два альбомы вольна ляжаць на expert.Не скачвай з пірацкіх сайтаў!
Думаю, вось пагэтаму:чаму з пірацкіх?
Вось казала мне мацi: Не скачвай з пірацкіх сайтаў!
ЛьОлька, я таксама адтуль пампаваць ня ўмею)) Ці то я бляндынка, ці то браўзер не такі....Зайшла па спасылцы - не, я так не качаю, прабачце.
Я не гэтую групу мела на ўвазе)) Яе я не спрабавала пампаваць. А так, увогуле пра сайт experty.katia-ka, там не складана. Канкрэтна по гэтай групе.
Вось з гэтае нагоды мне experty і падабаецца, там можна праслухаць кожную кампазіцыю альбома, а пасьля ўжо вырашать, патрэбная яна мне ці не.Часцей за ўсё незнаёмую групу не пампую альбомамі.
чаму?Мяне архівы ў інтэрнэце некалькі насцярожваюць, калі шчыра.
мне болей на "ты" падабаецца)Дзякуючы вам
Буду ўдзячная, калі будзеце папраўляць.
Прэм'ера была ў траўні.24 лicтапада Музычны Дом «Класіка» прадстаўляе прэм'еру лірыка-камедыйнай оперы знакамітага беларускага кампазітара Станіслава Манюшкі «Verbum Nobile» («Слова гонару») на сцэне палаца культуры прафсаюзаў у Мiнску.
Адну прыгожую паненку я запрашала летам на прэс-паказ гэтай цікавай падзеі))))) . Аднак паненка станоўча мне не адказала.....Эх.....)))))))) такія яны, прыгожыя паненкі......бачыла гэтую падзею на фэйсбучыку) Цікава))
Ну вось жа... Олечка, я і зараз ня ведаю, ці атрымаецца. я ўжо ўсіх задалбала са сваімі просьбамі зь дзецьмі пасядзець, пакуль я па культурных мерапрыемствах швэндаюся)) На мову ці каву мы ўжо разам з Соф'яй ходзім, бо няма на каго пакінуць.Адну прыгожую паненку я запрашала летам на прэс-паказ гэтай цікавай падзеі))))) . Аднак паненка станоўча мне не адказала.....Эх.....)))))))) такія яны, прыгожыя паненкі......
Ці атрымаецца зараз пайсці, пакуль невядома....