так.Турыстычную візу мама рабіла?
бронь з букінга была неаплачанае, але куплены былі квіткі на цягнік.
ну і выпіска з карт-рахунка.
гэта да)Толькі ў Францыі, прыкладам, яна мала выратуе.
магу даць "Разговорнік"
так.Турыстычную візу мама рабіла?
гэта да)Толькі ў Францыі, прыкладам, яна мала выратуе.
калі гэта вядомыя гарады, то ёсьца жа нейкія веды пра іх, як і разуменьне таго, ШТО я хачу ўбачыць.katia-ka, а як ты маршруты "куды хадзіць, што глядзець" плануеш. Чыста інет вычытваеш?
угу.))) Каб жа я яго яшчэ прачытаць магла.магу даць "Разговорнік"
Гэта фігня.) Пад віно можна і з кітайцам рукамі паразмахваць.))))Я не гавару правільнымі сказамі))) Хапае некалькіх слоў і жэстаў, каб суразмоўца цябе зразумеў))
У гэтую вандроўку мы сядзелі з нашымі італьянскімі сябрамі ў іхнім дворыку. І з намі быў мужчына-швэд. Я размаўляла па-французску, гэты швэд пераводзіў на ангельскую. Тоніно - мой сябра - адзіны, хто з італьянцаў разумеў ангельскую, перакладаў астатнім гэта на італьянскую))) Прыназоўнікі браліся з усіх моў адразу Гэта было так класна))))
дык там рускімі літарамі напісана "транскрыпцыя"Каб жа я яго яшчэ прачытаць магла.
паказваеш мапу і тую кропку на ёй, куды табе трэба. І суразмоўца зразумее, я думаю))) Прынамсі, кіроўцы аўтобусаў разумелі, калі я гаварыла ім назву таго, дзе мне трэба выйсьці. І спыняліся там. Бо ў Італіі аўтобус спыняецца толькі на прыпынках па-патрабаваньню. Ці ў салёне хто націсьне кнопачку, ці на прыпынку "прагаласуе".А вось калі заедзеш куды не туды, вось дзе пытанне, як паразумецца з тым, каго пытаеш.)
А-а-а-!!! ну то гэта мяняе справу.дык там рускімі літарамі напісана "транскрыпцыя"
О! Дакладна. Трэба мець мапы гарадоў, куды едзеш.паказваеш мапу
ня ведаю) Я тут ні разу не куплялаІх у нас рэальна купіць, ці толькі на месцы?
Штось баюся, у нас і няма. Прынамсі Вільні я так і не знайшла.Я тут ні разу не купляла
А ты проста пачні. Зразумей, што няма нічога такога, што ты не зможаш зрабіць. Тым больш ты едзеш з мужам. То бок ня ўсе рашэньні прымаць табе. І не табе шукаць выйсьце з нейкіх складаных момантаў, калі яны раптам будуць. А ўвогуле, хай самымі складанымі будуць моманты кшталту таго, якое блюда заказаць у рэстарацыі)) Бо бязь веданьня мовы гэта рэальна праблемапакуль па адчуваннях працы а працы.))) На год.) Пакуль падрыхтуешся.)))
Гэтымі б пакарысталася.)Вена, Кракау
Яно так. Вочы баяцца, рукі робяць. Але ж ляноооотаааа....(А ты проста пачні.
спадзяюся, не за адну вандроўку?Польшча, Славакія (Браціслава), Вена, Чэхія, Нямеччына, Парыж, Нідэрланды, поўнач Польшчы (мора).)))
ок, як спатрабуюцца, пiшы у прыват)Гэтымі б пакарысталася.)
жадаю, каб здзейснiлicя)Ой, проста напалеонаўскія планы!
паглядзі кошты на жыльлё.Адно, я пакуль і фінансавы складнік слаба ўяўляю.
толькі маё ІМХО. Акрамя Вены, у Аўстрыі ёсьць, на што паглядзець.
:blush1:спадзяюся, не за адну вандроўку?
Юлллса, ды ты чо?Соры за тое што улезла у вашу гаворку
Кажу ж, што фантастыка.)))
Гэта так. Вена тут толькі з тых меркаванняў, што да яе ад Браціславы рукой падаць. То-бок, калі ўжо туды заруліваць, варта і да яе даехаць.толькі маё ІМХО. Акрамя Вены, у Аўстрыі ёсьць, на што паглядзець.
Вена - прыгожая, велічная, імперская(не пабаюся гэтага слова)... Але гэта не самае прыгожае месца ў Аўстрыі)))
Аўстрыя -гэтва Альпыыыыыыыыы......
І гэта праўда, напэўна.І пасьля трэцяга гораду/краіны наступныя могуць проста перастаць успрымацца.
ля Мюнхена ёсьць ЛегалэндМне Парыж, прыкладам, нафіг упаў. Дзеці ім моСК выносяць.))))
о, а можна тут падрабязней?І азёёёры, што нямецкія, што аўстрыйския..
Аналаг Дыснейлэнда у сэнсе?Легалэнд
ну кшталту тагоАналаг Дыснейлэнда у сэнсе?
нафіг яна ім упала. Калі спадарыні пабачаць чэргі на гэтую самую вежу, то, можа, і жаданьне адпадзе само сабойАле ў нас Эйфелеву вежу спадарыням падавай. )))))
Скажу шчыра: на прадмет пляжаў я гэтыя мясьціны не прарабатывала.Там недзе бліжэй да берага можна спыніцца?