имя-как-имя
Well-known member
k_ja_ra, ну вот совершенно чудесная вещь. Такая правильная, и понятная, и органичная, и каждая буква своему звуку соответствует ( привет английскому )) ). Люблюнимагу)).
Адчула сябе першакласнiцай)Лацінкай жа.
Не магу пагадзiцца) мне цяжка, я кiнула чытаць на другiм жа сказе. Але ж каб трэба было, то прывыкла б, зразумела.прывыкаеш і ўцягваешся хутка, пагадзіся.
гледзячы з чым параўноўваць.мне цяжка
Яны і непараўнальныя. Латынь ты вучыла лацінкай. Ты не ўяўляеш нават, як яна можа выглядаць іначай.Латынь мне заходзіла і заходзіыь ідэальна, мне цяжка параўноўваць гэтыя рэчы.
Але ж у гэтым я i не сумнявалася, а б чым i напiсала))Але калі ты пачнеш чытаць і пісаць так усё болей і болей - ты прывыкнеш.
На аналiз патрэбны час i немалы, я не парауноувала, не ведаю.Але калі абстрагавацца ад нашых ужо існых стэрэатыпаў і паспрабаваць аб'ектыўна (ну...па мажлівасці) паглядзець на розныя варыянты існых сёння лацінскіх графік, то можна пераканацца, што беларуская адна з самых даступных, лагічных і ўцямных. ) І амаль цалкам супадае з графікай эсперанто.)
Банально нет белорусской раскладки, и добавить ее мне сложно, с windows я как-то умела, сейчас у меня ubuntu, и это совсем другие пляски, оно-то может теоретически и возможно ( не уверена), но мне сильно лень в это вникать, у меня крайне сложные взаимоотношения с техникой, вкл-выкл мой комфортный максимум, а лезть во всякие настройки - ну это должно быть очень-преочень надо. Писать с русской раскладкой как-то совсем не мой вариант, у вместо у нескладовага мне режет глаз, сложно видеть ошибку и ее оставить неисправленной , переключаться постоянно ради i на англ. раскладку и обратно лень. Куда проще в эту тему не лезть, обычно я так и делаю, а тут что-то бес попутал .чаму па-руску нават у гэтай тэме?
))) Злыдня.Так что держитесь тут и хорошего вам настроения)).
Я пишу з розных прылад, не ва усих ёсць. Зараз на маим ноуце была змена винчэсцера, таму пакуль не асвоила шмат чаго, у тым лику и раскладку. Але я зраблю, вядома ж.У Игры вижу у нескладовае)). Думаю, с раскладкой там все ОК)).
які? Пра добрага вам настрою?А ваш каментар неяк нядобра прагучау.