Да 20-га.Видео с открытия выставки Марочкина http://www.svaboda.org/video/27747.html
уточните пожалуйста, до какого числа выставка продлится
Падумала: я кажу і так, і гэтак.Так не кажуць па-беларуску. Дакладней раней не казалі. Гэты выраз падчас савецкай улады прыдумалі. Як адпаведнік "доброго утра". Нават праграма была (а можа и ёсць?) Добрай раніцы , Беларусь! ))) Па-беларуску казалі добры дзень, дабрыдзень, нават уранні.))) То бок выраз гэты ёсць ненатуральным для бел. мовы.)))
а ў мяне - не. А так, добрая ідэя. Можна і з дзецьмі... але яны ўсё роўна па-руску будуць размаўляцьу мяне вось выходныя свабодныя намячаюцца...
А я што, супраць?ну добра. БЫЎ ненатуральным. З цягам часу мяняецца ўсё, мова ў тым ліку. Згодна на раніцу. Я згодна, каб мова мянялася, галоўнае - каб яна ЖЫЛА.
Дзяўчаты, я, відаць, благая жонка, але мне без мужа не сумна.А на гэтых якраз мужа не будзе і будзе сууумна.
Ну мы ж з вамі разумеем, што маіх, прыкладам, хоць сам на сам, хоць побач стой - нічога не зменіцца. Прынамсі пакуль.калі іх сам на сам не пакідаць, то не будуць
Ну ... я проста тут як нейкі монстар выглядаю. Сама нічога не ведаю, але дакладна пішу, як не варта... :biggrin:А я што, супраць?
Баюся памыліцца, але як памятаю, у школе менавіта так і вучылі. А ў слоўніку Булыкаў (у класе ў старэйшай цэнтралізавана куплялі) гэтага слова наогул няма...ўвесь час думала, што яны выхадныя
Дзякуй вялікі, але няёмка неяк... Нейтральная тэрыторыя, па мне, лепей бы была... Хоць і разумею, што табе з малечай якраз дома выгодней...я запрашаю
Хто б сумняваўся.адносiны сталi знач лепшыя
згодна на "ты".ведаеш
Дзе монстар?Ну ... я проста тут як нейкі монстар выглядаю. Сама нічога не ведаю, але дакладна пішу, як не варта...