У мяне - чатыры, і мне зручнаАле проста цікава, а чаму нязручна 3 раскладкі?
як я цябе разумею... мой таксама бывае дома тры дні на тыдзень... толькі дзеці ўжо дарослыя, дык не засумуеш, яны ж ўжо не дзеці а роўня...Каб ён хаця б раз на месяц ехаў -- было б нічога. А калі тое па тры-чатыры разы на месяц, дык ужо зашмат неяк.
яны памiж сабой таксама па-беларуску гутараць?ўнас нядзеля - дзень беларускай мовы.
А Яначка? Яны ж , такія маленькія, так стамляюцца ад шуму, гоману, нават проста шматлікіх вачэй. (спадзяюся, нашыя былі "добрымі").Адась напрыканцы проста ўпаў у ложак.
Затое мая ўчора на пытанне адной з дзяўчатак: ты размаўляеш па-беларуску? Адказала - без праблемаў! і па-расейску, і па-беларуску!дзеці - тыя яшчэ не падымаліся, думаю што наўмысна
ага, сказала нават "свабодна размауляю".Адказала - без праблемаў! і па-расейску, і па-беларуску!
Дзякуй за спасылку. Апошнiя некалькi тыдняу я шукала iнфу пра Ялiнку, але чамусьцi не бачыла яе. Мы былi у мiнулым годзе - нам вельмi спадабалася!напрыклад, ці вось Беларуская Ялінка будзе неўзабаве. 17 снежня (субота), 10-30
:drinks:fasolinka, нарэшце і ты да нас!
:rofl:"свабодна размауляю"
Мы яшчэ хвілінаў з 15 чакалі, дык мае ўсё спадзяваліся, што вы яшчэ адно кола зробіце, і яны зноўку вас у трамваі пабачаць.як аказалася, 84 ходзиць тольки у будни, таму з Дзимкай змянили маршрут.
Гэта ўжо дакладна? На дзетках інфу пабачым, так? І пра гэта таксама:але будзе адзін дзень, калі там будзе адмысловая сумесная імпрэза разам з "Дзеткі.орг"
?сумесны калядны канцэрт "Святы Вечар"
Дык яна толькі ўчора з'явілася.шукала iнфу пра Ялiнку, але чамусьцi не бачыла яе
Вось і добра. :lazy2:Яначка заснула яшчэ раней.
ты ужо зашмат захацелаяны памiж сабой таксама па-беларуску гутараць?
ты як мае думки прачыталане трэба праз сілу... можа, вам прыдумляць нейкія цікавыя белмоўныя справы на нядзелю?
тэатр, напрыклад