Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Nulka,
дзякуй за запрашэнне, зараз як раз сына "ўламываю", не хоча ён нешта. :) Але паспрабую зацікавіць. :)

Лапа

Well-known member
Кьяра,ставлю пакуль ангельскi, бо працую, и 3 мовы у раскладцы вельмi нязручны. Вось скончу хутка (як я б гэтым мару) i зноу зраблю раскладку

Nulka

Member
Юлллса,
не палохай яго белмовай. Скажы, проста ў госці. Зрэшты, Адам цудоўна ўмее па-руску.

k_ja_ra

Well-known member
Лапа, ясна, без праблем... Але проста цікава, а чаму нязручна 3 раскладкі?

Nulka,
а я і не гаварыла пакуль, проста на выходныя ён прывык да дзеда ездзіць, але кожныя выходныя - гэта занадта, думаю. Так што паспрабуем прыехаць. :) З мяне садавіна. :)

Лапа

Well-known member
Вишенка,Ведаеце, я пераключаю ix на аутамаце, за годы вырабаталася, што iч толькi дзве, и вось тыдзень папрацавала, адрываючы вочы ад працы, каб пяглядзець, што за мова стала

k_ja_ra

Well-known member
Nulka, вялікі дзякуй за сустрэчу.))) Спадзяюся, там усё цэлае?)))

Мае дзяўчаткі тату ўвечары ва ўсіх падрабязнасцях і пра хованкі, і пра палон, і пра хлопцаў са зброяй... Гучна, з рукамі ва ўсе бакі....)))) Вельмі задаволеныя. Усе.
:thank_you:

Nulka

Member
Кьяра,
вельмі рада, што вы прыйшлі. Адась напрыканцы проста ўпаў у ложак.

абвестка:
album_pic.php

anty

New member
Каб ён хаця б раз на месяц ехаў -- было б нічога. А калі тое па тры-чатыры разы на месяц, дык ужо зашмат неяк.
як я цябе разумею... мой таксама бывае дома тры дні на тыдзень... толькі дзеці ўжо дарослыя, дык не засумуеш, яны ж ўжо не дзеці а роўня...

ўнас нядзеля - дзень беларускай мовы. як цяжка... прызнаюся... праз слова - трэбв думаць і падбіраць. дзеці - тыя яшчэ не падымаліся, думаю што наўмысна... :))

k_ja_ra

Well-known member
Адась напрыканцы проста ўпаў у ложак.
А Яначка? Яны ж , такія маленькія, так стамляюцца ад шуму, гоману, нават проста шматлікіх вачэй. (спадзяюся, нашыя былі "добрымі").

дзеці - тыя яшчэ не падымаліся, думаю што наўмысна
Затое мая ўчора на пытанне адной з дзяўчатак: ты размаўляеш па-беларуску? Адказала - без праблемаў! і па-расейску, і па-беларуску! :) Во як! ))) Сама не чула, дзяўчаты распавялі. Але.... смешна было. :)

fasolinka, нарэшце і ты да нас!:)

Адказала - без праблемаў! і па-расейску, і па-беларуску!
ага, сказала нават "свабодна размауляю". :) Я у таты сення, на рускай раскладцы пишу, выбачайце. :)

Nulka,
дзякуй вялики за сустрэчу, вельми прыемна мне было и чуць вас, и размауляць. :) И Крысцине ды Стаси прывитанне перадавай.

Кьяра,
як аказалася, 84 ходзиць тольки у будни, таму з Дзимкай змянили маршрут.

Nulka

Member
anty,
не трэба праз сілу... можа, вам прыдумляць нейкія цікавыя белмоўныя справы на нядзелю?
тэатр, напрыклад, ці вось Беларуская Ялінка будзе неўзабаве. 17 снежня (субота), 10-30 (больш інфармацыі http://dzietki.org/). А праз тыдзень пасля Ялінкі -- калядная казка ад Тэатра Юнага Гледача (яны ўжо прадаюць квіткі, але будзе адзін дзень, калі там будзе адмысловая сумесная імпрэза разам з "Дзеткі.орг" ).
Яшчэ, калі будзе сёлета -- вельмі рэкамендую патрапіць на сумесны калядны канцэрт "Святы Вечар" -- гэта сумесны альбом (прынамсі, купіце альбом!) беларускіх рок-музыкаў, вельмі святочны і вельмі настраёвы. Дзецям і дарослым мусіць вельмі спадабацца.

Кьяра, Яначка заснула яшчэ раней. Яна ў нас да рознага звыклая.

fasolinka

Active member
напрыклад, ці вось Беларуская Ялінка будзе неўзабаве. 17 снежня (субота), 10-30
Дзякуй за спасылку. Апошнiя некалькi тыдняу я шукала iнфу пра Ялiнку, але чамусьцi не бачыла яе. Мы былi у мiнулым годзе - нам вельмi спадабалася!

fasolinka, нарэшце і ты да нас!
:drinks:

k_ja_ra

Well-known member
"свабодна размауляю"
:rofl:

як аказалася, 84 ходзиць тольки у будни, таму з Дзимкай змянили маршрут.
Мы яшчэ хвілінаў з 15 чакалі, дык мае ўсё спадзяваліся, што вы яшчэ адно кола зробіце, і яны зноўку вас у трамваі пабачаць. :)

але будзе адзін дзень, калі там будзе адмысловая сумесная імпрэза разам з "Дзеткі.орг"
Гэта ўжо дакладна? На дзетках інфу пабачым, так? І пра гэта таксама:

сумесны калядны канцэрт "Святы Вечар"
?

шукала iнфу пра Ялiнку, але чамусьцi не бачыла яе
Дык яна толькі ўчора з'явілася. :)

Яначка заснула яшчэ раней.
Вось і добра. :lazy2:

пс: штосьці мне падказвае, што на Ялінцы будзе добрая магчымасць са многімі наведвальнікамі гэтай тэмы, як бы мовіць, "у твар" пазнаёміцца. :dance:

Nulka

Member
Кьяра,
ой, пра "Святы Вечар" я не мела на ўвазе "сумесны з дзеткі.орг". Альбом супольны -- бо там шмат розных беларускіх рок-музыкаў задзейнічана. Звычайна на Каляды яны стараюцца зраіць канцэрт -- але я зусім не пэўная, што канцэрт будзе сёлета. Дарэчы. негледзячы на назву, альбом зусім не на рэлігійную тэматыку. Калядна-навагодні рок, вось што гэта.

k_ja_ra

Well-known member
Nulka, я зразумела, не хвалюйся, пра Святы вечар. Я проста пра інфу пыталася. Бо часам здараецца так, што тое, што учора, прыкладам, было 19 -га, я высвятляю, у пн 21-га... )))

А пра ТЮГ дакладна? Бо я так зразумела, Крысціна яшчэ толькі дамаўляецца.. Ці, наадварот, з ёю дамаўляюцца. Не ведаю, як слушней сказаць...

anty

New member
яны памiж сабой таксама па-беларуску гутараць?
ты ужо зашмат захацела :)) мы ж тольки пачали... прабачце за рускую И. на гэтым компе не маю беларускай раскладки

не трэба праз сілу... можа, вам прыдумляць нейкія цікавыя белмоўныя справы на нядзелю?
тэатр, напрыклад
ты як мае думки прачытала
мы з мужам увечары абсудзили што им дужа цяжка и трэба им больш мовы даваць, каб было адкуль браць лексику. той жа тэатр...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху