Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Nulka

Member
anty,
Сярэднявечная дыскатэка ў дзень народзінаў Зміцера Сасноўскага
22 Ліс 2011 (Аўт)
19:00.
СВЯТА ДУДЫ!
Удзельнічаюць: СТАРЫ ОЛЬСА, TESTAMENTUM TERRAE, ТОДАР КАШКУРЭВІЧ і інш.
На канцэрце пройдзе выстава, прысвечаная беларускай дудзе.
Кошт квіткоў:
35 000 – першыя 100,
40 000 – астатнія,
45 000 – у дзень канцэрта, танцпол,
65 000 месца за столікам.
Кропкі продажу: пераход Коласа, пераход Гум, ГЦ Купалаўскі, 19 кропка, ГЦ Рига, 18 кропка, клуб re:public і інш

@@@@
НОВЫЯ ПРЫГОДЫ СТАРЫХ ЗНАЁМЫХ
26 Ліс 2011 (Суб)
11:00, 13:00.
Дзіцячы спектакль паводле Пятра Васючэнкі
Месца: Новы драматычны тэатр (Менск, вул. Лізы Чайкінай, 16)
Дадатковая інфармацыя: 243 40 42, 291 24 60, (029) 394 19 90

@@@@@@@@@@@@@

ды інш. інфармацыю можна знайсці на http://dzietki.org/article/afisza.php

Кьяра,
дакладна -- бо перамовы ўжо ў працэсе. Толькі дата яшчэ не вызначаная.

і дазволю сабе падтрымаць калядны настрой песняй з "СВ"
http://www.youtube.com/watch?v=JP6GvIiYQ4I

Последнее редактирование:

Goldenflow

Well-known member

k_ja_ra

Well-known member
Goldenflow, дзякуй. Бачыла гэтую спасылку. Дзесьці (відаць, Вы жа) яе ўжо давалі. Мо ў тэме "Беларусь. Пазітыў"? :)

))))))))))))

ГАРАДСКАЯ МАСТАЦКАЯ ГАЛЕРЭЯ ТВОРАЎ Л.ШЧАМЯЛЁВА
пр-т Ракасоўскага, 49
25 лістапада а 18.30

філосаф і літаратар Ігар Бабкоў у лекцыі “Міцкевіч як апокрыф” чытае, думае і разважае пра ідэі вядомага польскага, літоўскага і беларускага паэта.
Хто такі Адам Міцкевіч у нашым “сямейным альбоме”? Класік, які заняў сваё “нерухомае” месца ў каноне як мінімум трох суседніх літаратур, ці рэальны, актуальны, палемічны ў сваіх выказваннях суразмоўца? Ігар Бабкоў дэманструе нам свой вопыт сумоўя з Адамам Міцкевічам, зазначаючы у інтэрв’ю: “Міцкевіч для культуры рэгіёна дасюль застаецца апокрыфам, апокрыфам непрачытаным. І тыя стэрэатыпы, якімі прадстаўлены ў нашай культуры Міцкевіч – гэта хутчэй спосабы не чытаць Міцкевіча, не думаць разам з ім і не звяртаць увагу на ягоныя словы, на ягоныя ідэі”.

Уваход вольны!

Nulka

Member
:rofl:
пс: штосьці мне падказвае, што на Ялінцы будзе добрая магчымасць са многімі наведвальнікамі гэтай тэмы, як бы мовіць, "у твар" пазнаёміцца. :dance:
хто не паспеў, той, пэўна, спазніўся. За тры дні -- 71 чалавек дзяцей.

k_ja_ra

Well-known member
Nulka, ага. Толькі з дзетак. Уразілася, шчыра кажучы. Хуткасцю запісу і тым, што месцаў больш няма. Парадавалася, што так дарэчы гаворка пра Ялінку падчас сустрэчы зайшла. :)

Цяпер во галаву ламаю, як дзяцей апранаць. Здымкі паглядзела... Ці то сукенкі шукаць, ці то лісамі - зайцамі быць?

fasolinka

Active member
хто не паспеў, той, пэўна, спазніўся. За тры дні -- 71 чалавек дзяцей.
нiчога сабе! як хутка!

Парадавалася, што так дарэчы гаворка пра Ялінку падчас сустрэчы зайшла.
ага, i я таксама. А то б не ведала нiчога)

Вишенка

волшебница
Цяпер во галаву ламаю, як дзяцей апранаць. Здымкі паглядзела... Ці то сукенкі шукаць, ці то лісамі - зайцамі быць?
Ну, такім малым пакуль што цікавей у касцюмах розных, як мне здаецца. Вось мая "зайка" на Ялінцы ў мінулым годзе
album_picm.php

fasolinka

Active member
А вось мая прыгажуня на мiнулай Ялiнцы - у чырвонай сукенке

k_ja_ra

Well-known member
Вишенка, я на ваш строй ужо даўно гляджу. :) Самі ладзілі?

fasolinka, і твая - прынцэса, не, каралеўна (с) :)

Але у мяне такая праблема: рукі не тым канцом, а ў крамах... ну самі ведаеце. Маленькай нагледзела адну сукенку (яна б і ў садочак "аля сняжынка" падыйшла) але, як звычайна, памер занадта малы... :(

))))))))

дарэчы, хто-небудзь СТБ (сталічнае ТБ) раніцамі глядзіць? ))) Маю малодшую 28-га і 30-га а 7.00 -7.20 паказваць будуць. "Дзіцячыя тлумачэнні", ведаеце такое? :)

fasolinka

Active member
дарэчы, хто-небудзь СТБ (сталічнае ТБ) раніцамі глядзіць? ))) Маю малодшую 28-га і 30-га з 7.00 -7.20 паказваць будуць. "Дзіцячыя тлумачэнні", ведаеце такое?
цiкава) паглядзiм абавязкова. Нагадай, калi ласка, яшчэ раз перад гэтымi датамi

Але у мяне такая праблема: рукі не тым канцом, а ў крамах... ну самі ведаеце.
як пра мяне напiсала. тая сукенка, у якой Жэнька была на Ялiнцы у мIнулым годзе, заказана з Кiтаю на "Сямействе"... У гэтым годзе ящчэ не ведаю, ва што яе апранаць)

k_ja_ra

Well-known member
ТБМ запрашае на курсы беларускай мовы.

Першая сустрэча адбудзецца ў пятніцу 25 лістапада 2011г. а 19.30 на сядзібе ТБМ

На курсах будуць разглядацца асаблівасці фанетыкі, арфаграфіі, марфалогіі, пунктуацыі; апошнія змены ў правапісе.

Наступныя сустрэчы будуць праходзіць пятніцамі а 19.30 на сядзібе ТБМ (Румянцава, 13)

k_ja_ra

Well-known member
paulette, заўважыла, прабачце. Не хацела разам з абвесткай адказваць. )))

па-беларуску будзе тлумачыць?
На жаль, не. Я не раблю сакрэта з таго, што мае дзеці расейскамоўныя. Калі цікава, можна пачытаць пра гэта ў дадзенай тэме.

Як разумееце, яе не адзіную паказваць будуць. Напісала маю, бо астатніх дзетак наведвальнікі гэтай тэмы амаль дакладна не ведаюць. Гэта, дарэчы, не першы раз , калі ў наш садочак СТБ прыязджае. 2 ці нават 3 перадачы (не помню ўжо дакладна) былі паказаны ў траўні.))) Цяпер зноўку прыехалі. Відаць, спадабалася. ))) Наогул, гэтыя тлумачэнні да беларускай мовы ніякага дачынення не маюць. Тут напісала, бо... ну проста напісала. Мне звычайна цікава пабачыць знаёмых на экране, нашмат цікавей, чым "пэўных асоб". Прыкладам, дачка маёй сяброўкі была "тварам" Швецыі на мінулым дзіцячым Еўрабачанні (калі раптам памятаеце- Пэпі-доўгаяпанчоха). Усе, хто ведаў, глядзелі. ))) Гэта злачынства? :)

А можна пытанне насустрач? А з чаго Вас гэта цікавіць?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху