Пэўна ж так. І мне сорамна, что я рэдка яе пытаю...яна можа шмат цікавага распавесьцi пра "мінулае жыццё"
Звычайна пра жыццё, здароўе, Алісу (котка). А душэўныя размовы - нячастыя чамусьці.
Пэўна ж так. І мне сорамна, что я рэдка яе пытаю...яна можа шмат цікавага распавесьцi пра "мінулае жыццё"
Юлллса, а распавядзі мне, як гэта выглядае? Ты прыходзіш да мужа і пытаешся: ты паразмаўляеш са мною? Па-беларуску?як адносяцца вашы дамашнія на прапанову паразмаўляць хаця б адзін вечар па-беларуску? Мае ні муж, ні сын, ніяк не падтрымліваюць мяне ў гэтым
Як я разумею, наркамаўкаю слушна наогул, тарашкевіцай навогул. І вымаўляецца, адпаведна з "в", так? (Nulka ці Аленчык нас рассудзяць, думаю) А яшчэ існуе варыянт наагУл (з націскам на апошнім складзе).наОгул, цi наВогул
Шкада, але я толькіЯк я разумею, наркамаўкаю слушна наогул
валодаю, і тое, не так каб надта. Папраўляйце мяне смела, дзяўчаты. Буду дзякаваць.наркамаўкаю
наркамаўка
Яшчэ старымі купюрамі? ))Прэмію-ткі далі
Ага.гэта тое,што у школе вывучалi
Затое яны спрыяюць слушнаму вымаўленню, з якім вялікія праблемы. І ў мяне ў тым ліку. Увесь час сама сябе выпраўляю.а вось шматлiкiя "ь" не падабаюцца
+100А мяккія знакі шматлікія мне падабаюцца, прыгожа і адпавядае гучанню,
Та-а-ак? Ну гэта, гледзячы на тое, які загад будзе. У нас жа як? - Курс, стой, раз-два. Так і тут. Усё магчыма, я б не была так упэўнена.))Банкамат ня здольны старыя выдаваць
Гэта дакладна Ваш сын быў? )). Я, як мінімум, яшчэ аднаго , хто так думае, ведаю.))Грошы друкуюцца адразу на месцы. І столькі колькі папросіш
А мяккія знакі шматлікія мне падабаюцца, прыгожа і адпавядае гучанню
Мой малодшы сын у дзяцінстве лічыў, што банкамат - гэта грашова-друкавальная машына.