БДЛУ.ЗамМов?
Мне проста здавалася, што я бачыла менавіта: колькі я мушу. Але не ўпэўнена.А у краме павінны. Колькі я вам павінна
Goldenflow, спасылка памылку выдае.
prosto_kat, ну нарэшце!
БДЛУ.ЗамМов?
Мне проста здавалася, што я бачыла менавіта: колькі я мушу. Але не ўпэўнена.А у краме павінны. Колькі я вам павінна
Вой! Ён Менскі? Вось жа цемра... А я думала Беларускі.
памятаеш, я табе дзядзьку на ялінцы паказвала?
вось як. транслітэрацыя значыцьА Ін'яз -- гэта імя ўласнае
Я не))) Проста жыву па новым стылi.Дзяўчаты, а вы большай часткай каталікі ўсе?
я амаль нiкога не ведаю, таму не магу сказаць, хто папау у кадр, а хто - не) Мне вельмi спадабауся сам сюжэт i яго добры пазiтыуны настрой. Ён вельмi добрае адчуванне пакiнуу. I залю добра паказвалi, i артыстау, i некалькi дзетак (ужо зразумела, что дзяучынка - Дамiнiка), i Крысцiну.Фасолінка, ну распавядзі ж пра сюжэт на БТ.(мы праспалі ) Ці бачыла каго, акрамя Дамінічкі?
Дамінічка - зорачка, кажуць, была. У прынцыпе і не дзіўна. Светлае дзіцятка. )))
не? я хрышчана у праваслаунай царкве) але я вельмi сiмпатызую каталIкам i блIзка да iх... У мяне навогул складаные адносiны з царквамi)))Дзяўчаты, а вы большай часткай каталікі ўсе?
я хрышчана у праваслаунай царкве) але я вельмi сiмпатызую каталIкам i блIзка да iх... У мяне навогул складаные адносiны з царквамi)))
Мне вельмi спадабауся сам сюжэт i яго добры пазiтыуны настрой. Ён вельмi добрае адчуванне пакiнуу
як цудоуна! ) добры таксicт!Таксіст сёння: "32 тыс. Але з вас - 20. За бел. мову."
Розніца ва ўжыванні. Пра бегемоцікаў пішуць казкі, а пра гіпапатамчыкаў - навуковыя артыкулы. Дарэчы, толькі зараз заўважыла, што слова бегемот па беларуску выглядае недарэчна.суіснуюць і абсалютныя сінонімы. у рускай мове БЕГЕМОТ и ГИППОПОТАМ
Малодшую тваю прынцэсу паказвалі. Але, здаецца, без слоў.Ці бачыла каго, акрамя Дамінічкі?
Наўрад ці. Адно калі хтосьці сабе сам нейкі запіс зрабіў і на ютуб выкладзе... Але, ІМХО, шанцы не вялікія...можа гэты сюжэт дзе ў інтэрнэце ёсць?
Ведаеш (упэўнена, што ведаешдобры таксicт!
А гэта як?Я не))) Проста жыву па новым стылi