А дрэва пасадзіла?Сына я родила, теперь буду строить дом
А дрэва пасадзіла?Сына я родила, теперь буду строить дом
У маёй рэальнасці есць словы і выразы, якія для мяне гучаць больш прыгожа і выклікаюць лепшыя асацыяцыі. Але я стамілася распавядаць, чаму яны для мяне прыгажэйшыя. Шмат хто не чуе розніцы, але мне прыемна сказаць, напрыклад, Божае Нараджэнне (а не Рождество Хрістово), і Працэсія Божага цела (а не Крестный ход на празднік Тела Іісуса Хріста)... і г.д.....Для сябе сэнс. Для сваёй уласнай рэальнасці...)))
І правільна. )))Таму і кажу так. Для сябе.
2Пятроўшчына ці Медуніверсітэт? ))) А як па-Вашаму?
Не, нiяк, проста чытаю. Сачу i напiшу, як ўбачуMrs_yanf, а Вы ніяк з гэтым сайтам лабадзенка.бай не звязаная?
Падвісла я з гэтым праектам "дзіцячая заМова". Клас!
Прачытала, што ён выдаць цэлую кніжку малюнкаў плануе. Калі Вы сочыце, дык не палічыце за цяжкасць, сігналюйце сюды потым.))) Такое адчуванне, што цэлы шэраг пытанняў як з гэтых старонак сышоў....)))
:thank_you:Сачу i напiшу, як ўбачу
Здаецца мне, што пераможа Медуніверсітэт)) Людзям, якія ездзяць у тым накірунку, слова "медуніверсітэт" стала намінальным, на гэтую назву усе арыентуюцца, там такая транспартная развязка вялікая...як станцыю метро лепей назваць: Пятроўшчына ці Медуніверсітэт? )))
Пятроўшчына болей абагульнена,а Медуніверсітэт звыклае і родненькае,але мне таксама ні тое ні тое для назвы станцыі метро не падабаюцца.Хутчэй Медуніверсітэт пераможа.як станцыю метро лепей назваць: Пятроўшчына ці Медуніверсітэт? )))
чамусьці мне асабіста Пятроўшчына неяк па гучанні не падабаецца, не мілагучна( паўтаруся, чыста для мяне)...А так тваю кропку гледжання падтрымліваю, гістарычныя назовы, больш абаснаваныя, аўтэнтычныя- памяць продкаў...І Уручча, і Барысаўскі тракт гучыць прыгожаПятроўшчына
неяк па гучанні не падабаецца, не мілагучна
Вось, я пра тое ж...))) таму гэта - сумнеўны шлях, ІМХО.не "Медунiверсiтэт", а "Медынстытут"
а што, мо каб паўдзельнічаўВельмі цікавая акцыя: http://news.tut.by/culture/291957.html