фэйсбукГэта што? )
фэйсбукГэта што? )
І гэта таксама. Ага. ))з'яўляйся там часьцей
во! А я не хаджу ў гэтую тэму, таму мне толькі кантакцік на розум і прыходзіцья калі ўпершыню скарачэнне ВК убачыла, іншай асацыяцыі, чым з аднайменнай тэмай на сямействе, у мяне не з'явілася.
Іх можна ссунуць - і хоць вяселле гуляйАдзінае, я так падумала...Вишенка, а ў Камяніцы большыя столікі, чым той, за якім мы сядзелі, ёсць? Бо як памятаю, там столікі збольшага на 4 чалавекі разлічаныя.
Ага, дзякуй, гляну безумоўна. )фоткі сваёй прынцэсы разьмесьціла
Вось і выдатненька. )))Іх можна ссунуць
Гэта ж нядзеля? Давайце.katia-ka, , ну давайце на 17.00 тады, ці 16.00.
Э не-е-е-е... Так не пойдзе ўжо гэтым разам.на жаль
матэматычны геній
Арыстакратка.я люблю снедаць у кавярнях
ну.... мне захацелася нечага навагодняга, я пайшла па спасылцы ў подпісу адной фарумчанкі... а там -яна - як для мяне зробленаяkatia-ka, ты скажы, ты ялінку такую адмыслова шукала ці чыста выпадкова яна такая атрымалася? (я пра карцінку ў подпісе)
можна і я прымажуся да ліку арыстакратак, якія любяць сьнедаць ў кавярнях?Арыстакратка. ))))))
Запраста, думаю.можна і я прымажуся да ліку арыстакратак, якія любяць сьнедаць ў кавярнях?
Файная карчма?Паглядзела-элiтарны рэстаран,але ж кошт снеданняу вельмi танны.И пра боршч-пацешна.Сапрауды персанал па-беларуску размауляе?Камяніца.
Менавіта.) Праверана.) І музыка беларуская выключна і сурвэткі бчб. )))Сапрауды персанал па-беларуску размауляе?
Я заНу пакуль атрымліваецца варыянт позняга сняданка 23-га.