Ой,як непрыгожа гучыць)«АБШЧЭПІТ»
Так, будуць 2 паралельныя праекты.katia-ka, я штосьці не ўцяміла...
Цяпер будуць 2 паралельныя праекты?!
Чаму? і нашто?
Непадзялілі нават тут чагосьці?
katia-ka, я штосьці не ўцяміла...
Цяпер будуць 2 паралельныя праекты?!
Чаму? і нашто?
Непадзялілі нават тут чагосьці?
Ага, мне таксама не падабаецца. А як правільна і прыгожа - Агульнахарч ? )))Ой,як непрыгожа гучыць)
на nn што лі?адправіла вам у прыват спасылку на ваш любімы сайт
Таксама гэтак жа падумала)))Ці агулхарч)))Агульнахарч
на nn што лі?
гэта крыху мілагучней )))Ці агулхарч
Так, будуць 2 паралельныя праекты.
Дзякуй.адправіла вам у прыват спасылку на ваш любімы сайт
грамадскае харчаванне.А як правільна і прыгожа
дзякую, але ня трэба)) Я, калі мне будзе патрэбна, спытаюся непасрэдна ў гэтых людзей.Адправіць спасылку і вам таксама?
Спецыялісты настойліва раяць скаротаў у жывой беларускай пазбягаць
І з Глебам Лабадзенка асабіста знаёмы таксама? Прабачце за нясціплае пытанне - можна не адказваць калі штоЯ, калі мне будзе патрэбна, спытаюся непасрэдна ў гэтых людзей
Жах )))грамахарч
І на здароўе.спецыялісты настойліва раяць скаротаў у жывой рускай пазбягаць таксама
Вось жа - адны "вычварэнствы" (с) ад гэнай рускайАле факт застаецца фактам: вычварэнствы кшталту наркамаў і аблвыканкамаў прыйшлі з рускай.
http://www.rh.by/by/260/10/8168/Як білі кабана на Каляды
Згодная. Я і казала вышэй - савок і канцаляршчына.Але руская мова таксама не мела гэтых "вычварэнстваў".Гэта лексіка савецкага сацыяльна-эканамічнага ладу,савецка-партыйная
Маю цытату дапаўняе. І працяг, і напісанае постам вышэй.а працяг штосьці мяняе?Па-мойму не,толькі дапаўняе
Здолела))) Толькі ён нічога не мяняе, хоць вы і спрабуеце надаць нейкі амбивалетный сэнс, не без поспеху, калі шчыра - не ў крыўду, як кажуць)))проста дачытаць не здолелі?
ВАМ не мяняе.Толькі ён нічога не мяняе
Не чытала.А артыкул пра кабанчыка вам не спадабаўся?