Угу. (интервью
Якраз хацела выкласці, але НН у рэжыме пдф - версіі ужо другі дзень працуе. Не спраўляецца, відаць, з каментамі.
Маладым хочацца найперш сказаць, каб заставаліся самімі сабой.... жывіце сэрцам, а не розумам.
Угу. (интервью
Маладым хочацца найперш сказаць, каб заставаліся самімі сабой.... жывіце сэрцам, а не розумам.
Вечная памяць.Вечная памяць.
У мяне слабыя нервы для такіх артыкулаўНу і спасылка па тэме.
http://newsland.com/news/detail/id/569451/
не, але я такіх людзей ведаю. І ў іх (тых, каго ведаю) неяк зашмат пальшчызны. Мне гэта не падабаецца.Скажыце, паненкі, вы вось пра сябе думалі - я літвінка?
у мяне, як аказалася, таксамаУ мяне слабыя нервы для такіх артыкулаў
я таясамлю гэтае паняцце з беларускай. Мне назва "беларусы" не цісне. але і супраць ліцвінаў нічога не маю. Апроч таго, што гэта чарговае раздзяленне. Хоць і ўяўнае.Скажыце, паненкі, вы вось пра сябе думалі - я літвінка?
К'яра, ты думаеш, гэта можна ўспрымаць усур'ёз?
Менавіта. Беларусаў і так мала, а яны яшчэ ўвесь час імкнуцца неяк падзяліцца паміж сабой і супрацьпаставіць сябе іншым беларусам.Апроч таго, што гэта чарговае раздзяленне.
Ну гэта я ведаю.http://be-x-old.wikipedia.org/wiki/%...96%D0%BD%D1%8B
Ды не.) Але чым бы дзіця не цешылася, абы ...ты думаеш, гэта можна ўспрымаць усур'ёз?
Я думаю гэта так, як ты захочаш гэта для сябе ўспрымаць.То бок- ліцьвіны - гэта тыя, хто адчувае сябе нашчадкамі ВКЛ, а беларусы - гэта проста людзі, якія жывуць на тэрыторыі РБ?
А ты тарашкевіцай, скажы, што робіш? Не тое ж?А вось так, каб супрацьстаўляць...
гэта я з тваёй першай спасылкі высновы зрабіла)))Я думаю гэта так, як ты захочаш гэта для сябе ўспрымаць.
Не.А ты тарашкевіцай, скажы, што робіш? Не тое ж?
Упэўненая проста.А што, нехта менавіта так успрымае?
раней былі пытаньні кшталту: а што гэта за новая мода з ь пісаць.Ты не бачыш сталых пытанняў да цябе з гэтай нагоды?
раней былі пытаньні кшталту: а што гэта за новая мода з ь пісаць.
кінь цытатку, калі можна, а...людзі ж культурныя збольшага, акуратна пытаюцца.)
гэтую.Ці дзе ў лоб пра супрацьпастаўленне кажуць?