Да, пусть будут, но никто же не должен заставлять хотеть. И "Диснелейнд" нет возможности везде построить. Надо быть реалистами. Путь у нас будет Диснелейнд! Хочу-хочу-хочу, чтоб свой, а не в городе Париже.
Вы хотите, чтобы развивалось именно там, где вы это считаете нужным. Но, возможно, кто-то считает "нужным" другое направление? Допускаете?
А хто прымушае хацець? Я паўтараюся, сорі.
Але хто і ў якім месцы?
Вы штосьці паміж радкоў чытаеце, ці што?
Вам ужо і я некалькі разоў паўтарыла і іншыя. Але ўсё адно...Так зручней?
Я не прашу дыснейлэнда. І хачу-хачу-хачу ні разу не пісала. Вы дзе пра гэта чытаеце?
Я сказала пра розныя мажлівасці горада і вёскі. І што ў тым ліку з прычыны іх ідзе з вёскі адток. А не таму, што камусьці штосьці навязваюць.
Вам навязалі штосьці? Не? Чаму ж вы лічыце што іншым навязваюць, я ніяк не магу зразумець? Яны з нейкага іншага цеста?
Мне, калі што, развіццё ў вёсцы не трэба. Я там жыць не збіраюся. Таму ўвогуле не разумею, пра што і каму вы адказваеце. Цытуючы пры гэтым мае посты.
А ўвогуле гэта ў прынцыпе не тое ўсё. Усё міма. Вёскі, каруселі, Дыснейлэнды...Не тое, бо не пра сябе і праз сябе не прапушчана. А конь у вакууме. І міфічныя бабулі з жыхарамі Перу.
ІМХО-ІМХО, не пра гэта Ігра. Я паспрабую ўвечары напісаць, што надумала.
Ёсць адчуванне, што я разумею, пра што яна.