Реклама-двигатель торговли?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

klopomor

100%тётка
трусы Милавица придают уверенности в любой ситуации
кстати, да!
подогнать слоган можно под все, что угодно)

аналогично было бы:
скалка борисовдрева - будь собой! пришло время упэуненных.. )))

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
посмотрела парочку импортных реклам (это я передачу по Нешнел джиографик смотрела). первый слоган (реклама авто) Статус открывает возможности.

Ypsilon

In velo veritas
вот я честно признаюсь... Если тот же МТС предложит тариф, который будет разительно отличаться от всего уже имеющегося и будет меня устраивать, я к ним перейду, даже если у них на бигборде будет мужик в семейных трусах... и пусть меня считают неуверенной в себе. Мне то что... Как говорится, мне с этими людьми не жить и детей не воспитывать

Goldenflow

Well-known member
скалка борисовдрева - будь собой!
3830846793_b709a7115d.jpg

massajer1.jpg

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
я соглашусь с Солнцевой в том, что часто выбирая товар, в первую очередь незнакомый, можно повестись на слоган, упаковку, полиграфию и пр. Но потом это пропадает. Если Всё преимущество заключается в этом - буду искать товар дальше. В своё время МТС привлекал меня ценой, но не устраивал покрытием. Поэтому я не их клиент.

klopomor

100%тётка
а это совместный проект Милавица-Борисовдрев))

:))))))))))))))
ДорОрсу с ихними розами исчо можно примазацца)))) и ОАО "лента" з ихними цюлями)))
а если на задний план фото размесцить нац библияцеку з еенай вечна-бигущей рекламной строкой про пожарные извижжацили - то тада вапщэ бюджетнинька можно всем сразу отрикламицца)))

k_ja_ra

Well-known member
Давай так, назови мне шесть слов, которые тебе приходят на ум при названии тм "Милавица", только не задумывайся, быстро.
Хутка - толькі бялізна. Болей нічога. Далей трэба ПРЫдумляць. Ніякіх асацыяцый у мяне няма.

просто мы разные )
Згодная. Але хар-ка рэкламе такая..м-м-м...не з пункту гледжання рознасці (падабаецца/не падабаецца) а "калі разглядаць лагічна" была дадзеная.
ответ во второй части вопроса)
Упс. Дык вы ж сказалі ЦЯПЕР час такі. Значыць мелася на ўвазе, што ў іншы час - мажліва? У які?
Не разумею думкі.
Никаких промакций из серии "перейди к нам от другого оператора, сохрани свой номер
Ёсць такое, дарэчы.

Где такое? Ваша правда-это чья? Кто писал, что имидж чаркашкварачникау лучше?
Вашая праўда, што час упэўненых - дзіўна гучыць. У нас. Нам звыклей пра скварачнікаў. Ніякія іншыя катэгорыі ўжо і не ўспрымаюцца. Гэта адразу прэстыж там нейкі і апусканне іншых.

Я так крыва пішу, што незразумела? Тым больш , што гэтае месца, пардон, тлумачыла ўжо клапамор.

А в соседней ветке, про РПЦ, совершенно другое я наблюдаю
Не зразумела. Ты пра што? Пра асацыяцыі я там толькі ў адным месцы пісала. Пра тыя, якія ўзнікаюць у сувязі з краінай. Ну і РПЦ як бы мела на ўвазе таксама.
Гэта прадукт? Тавар? Паслуга? Тое, што мы абмяркоўваем?
Чёта ты сіняе з цёплым, імхо, параўноўваеш.

Так что все у тебя нормально, как у всех, не переживай
Гэта цеша. :))

klopomor

100%тётка
Згодная. Але хар-ка рэкламе такая..м-м-м...не з пункту гледжання рознасці (падабаецца/не падабаецца) а "калі разглядаць лагічна" была дадзеная.
а почему "але"?
логика тоже бывает разная ))
у вас одна, у меня другая, у авторов рекламы третья)
если я ошиблась в своих логических цепочках - исправьте)

Вашая праўда, што час упэўненых - дзіўна гучыць. У нас.
НЕ УВЕРЕНА))) что только у нас)

Нам звыклей пра скварачнікаў.
ну не согласная я.
хде реклама и слоганы пра скварачникау то? чета не помню.
у нас как раз таки кругом понты в моде. и не важно, что на них не тянем..
имидж - наше всЁ и т.п.)))

Упс. Дык вы ж сказалі ЦЯПЕР час такі.
а вы сказали "николи" )
и это правда. и "теперь", и "тогда", и "николи" не будет уверенности. это противоестественно или даже глупо.
вот ответ про актуальность этого слогана, и на вопрос - существует ли "час упэуненных?".
и он - НЕТ.

k_ja_ra

Well-known member
а вы сказали "николи" )
Я сказала "ва ўсім і назаўжды" - ніколі. Але быць упэўненым у чымсьці і сёння можна запраста.

Ну дый ладна. Са свайго боку дыскусію на гэтую тэму заканчваю.:)
Мне рэклама падабаецца. Ролік меней, чым бігборд. Але зусім з іншых прычынаў чым тыя, якія былі тут агучаныя.
Я маскі ненавіджу. :))

Што да імідж - нашае ўсЁ. Мажліва, я проста не ў тэме, як сказала з самага пачатку. Я не ведаю ніводнай фактычна сённяшняй рэкламы. Бігборды ў разлік не бярэм. Іх бачу. Бо не магу з заплюшчанымі вачыма хадзіць.) Пра імідж там нічога не бачыла. ) Дапускаю, што няўважліва глядзела, ці іміджу проста не шукала.)

Солнцева, краіна, горад, РПЦ і тавары, якія рэкламуюцца - для мяне істотна розныя рэчы. Праўда.
У краіне я жыву. У горадзе. У мяне не можа не быць асацыяцый. І тое няўстойлівых. А пад настрой.

Тавар - рэч спецыфічная, як і рэклама яго. Мілавіца мяне цікавіць выключна як бялізка. Роўна як велком - выключна як аператар сувязі. Рэклама МНЕ ў прынцыпе не патрабуецца. Таму і не гляджу яе. Залішняя рэч. Для мяне.

Проста дзіўна, як можна параўноўваць Чорнае мора ці Чэхію і Мілавіцу. :prankster:

k_ja_ra

Well-known member
ГОА-брэнд, РИО-брэнд, утп-карнавал.
Ок. Табе, сапраўды, бачней, як спецу.
Значыць, у мяне асацыяцыі толькі з пэўнымі брэндамі. ) Мілавіца і іншыя велкомы ў іх лік не ўваходзяць.)

k_ja_ra

Well-known member
Понимаешь, вопрос не в том, есть у тебя ассоциации или нет, а в том, стихийно они сформированы или под чутким руководством.
Шчыра, не ўяўляю, што трэба са мной зрабіць, каб у мяне з'явіліся нейкія іншыя асацыяцыі з Мілавіцай, чым проста "бялізна". :)))))

что готова подписаться под "нам"
Ок. Мне.:) Хай так.)

Ypsilon

In velo veritas
Солнцева, вопрос без подвоха... а какие еще ассоциации должны возникать при упоминании Милавицы, помимо того, что это белье? Правда, очень интересно

katia-ka

Kitoks Pasaulis
вопрос без подвоха... а какие еще ассоциации должны возникать при упоминании Милавицы, помимо того, что это белье? Правда, очень интересно
Ну калі яго носіш, то, пэўна асацыяцыі могуць узьнікнуць :зручнае-нязручнае, нейкі выпадак, зьвязаны з пакупкай, рэклямны здымак, убачаны ў незвычайным мейсцы... ну мала лі... Але гэта менавіта з ТМ асацыяцыі...нейкага брэндавага пасылу мне мне там не бачыцца.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Капец. Давялося б пераходзіць на іншую бялізну.
ээээ... а чаму? Калі зроблена без пошласьці?
Мне падаецца, што менавіта такі пасыл ідзе ад рэклямы Мілавіцы ў расейскім глянцы)))

k_ja_ra

Well-known member
Для тебя сделали бы отдельную линию-анти секс
Рэч не ў тым за я ці супраць, сэкс ці антысэкс.
Мне эксплуатаванне падобнай тэматыкі ў прынцыпе не блізкае.

Мне падаецца, што менавіта такі пасыл ідзе ад рэклямы Мілавіцы ў расейскім глянцы
Не маю паняцця ні пра "расейскі" ні тым больш пра "глянец".
А што там рэкламуецца, мне нецікава і пагатоў.

Мне патрэбная бялізна - я іду ва ўнівермаг і набываю. Дзякуй Богу, пакуль яна ёсць і даступная. І нават памераць можна.)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Не маю паняцця ні пра "расейскі" ні тым больш пра "глянец".
У мяне сястра прывозіць.. Ёй хочацца ў дарозе на "малюнкі" паглядзець))) Таму я крыху ў тэме.

Мне эксплуатаванне падобнай тэматыкі ў прынцыпе не блізкае.
але бялізна як раз такі з гэтай тэматыкай вельмі цесна зьвязаная. Ну як па мне, так бялізна апроч таго, что павінна быць камфортнай і зручнай, павінна быць яшчэ й прыгожай (ва ўсіх розныя прыклады прыгажосьці, але натое і калекцый павінна быць шмат) і падкрэсьліваць сэксуальную прыгажосьць жанчыны.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху