Я не нападаю на твою профессию, не критикую ее, так понимаю, что любая работа кажется легкой СО СТОРОНЫ.
Мы рызыкуем перайсці ў вобласць асабістых прэтэнзій чамусьці. Якіх у мяне няма блізка, ты чё?

Сустрэцца - толькі "за".)
І пра прафесію я нічога не гаварыла. Не крытыкавала. І не казала, што яна лёгкая.
Ты вось не дачытала там вышэй, а дарма. Я там якраз пра тое і гаварыла.
Гэта ты тут распавядаеш, па-мойму, што маркетолагам і на людзей, і на разумнае/добрае/вечнае пляваць, галоўнае тавар прасоўваць, не? Нават калі для гэтага да інстыктаў звяртацца даводзіцца.
Я недзе часткова згодная. Але, імхо, рэклама "на выраст" куды эфектыўнейшай і карыснейшай быць павінная. Я пра гэта.
У вашых развагах пра ўпэўненасць мне столькі нейкага негатыву чуецца, які абсалютна не да месца, імхо.
Бо паўтаруся, што я дапускаю, што гэтая рэклама - не самы лепшы мажлівы ў прыродзе варыянт рэкламы, але на фоне таго, што я бачу вакол, вельмі нават і мне падабаецца.
А я -так, не спец з разуменнем што правільна, што няправільна, як трэба па інструкцыі, а як не трэба, а спажывец, які "есць" вынік, разумееш?
І я ў дадзеным выпадку ціпа дала адваротную сувязь, як гэта тут гаворыцца. Ціпа файна, падабаецца. А ў адказ - фігня, усё не так. А вось сэкс з сіськамі для Мілавіцы - гэта так, супер.
Ну дзе няпраўда? Не так вышэй было?
І агрэсіі няма ў мяне. Раздражненне хіба на пераходы пра глянец, упэўненых у майтках (трусах) і інш.
Але я ж не ўмешваюся, праўда? Проста сыходжу часова. Там, дзе мне нецікава.