Реклама-двигатель торговли?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Mahima

переименовалась:)
ці глядзець глыбей і свае стэрэатыпныя ўстаноўкі мяняць
это ты о Булке?:)))) не буду я менять свои стереотипы в данном случае:)))
Эта реклама - фигня. Даже непрофессионалу мне понятно.
Хотя допускаю, что есть люди, которым все нравится. Ну, так людям и "Дом-2" нравится:))) и водкой упиваться...

k_ja_ra

Well-known member
Есть расхожая шутка, про то, как 100% завоевать мужчину: «дать пожрать и раздеться». Вот и в такого рода рекламе мне этот принцип видится. Как бы безотказно действует.
Дык так. Вышэй ціск у першую чаргу на інстынкты і не адмаўляўся. А каму такая мадэль не блізкая - сам сабе вінаваты.)))

это ты о Булке?
Увогуле.)

Как-то исторически сложилось уже делать счастливыми, не взирая на мнение тех, кого осчастливить пытаются.
Ёсць такое. А вушы, пацыенты, і абывацелі няправільныя толькі працаваць перашкаджаюць.)))))))))

Хотя допускаю, что есть люди, которым все нравится.
Дарэчы так.) Ты проста не мэтавая аўдыторыя.)

Magda

Well-known member
Ты проста не мэтавая аўдыторыя.)
А целевая - пенсионеры. Им понравилось?

Вот зубную пасту я покупаю аквафреш и колгейт, потому что их рекламировали. Так же и прокладки. Для меня это пример суперуспешной рекламы.
А тут, ИМХО, бабки распилили и ладно.
Я не могу себе представить ни одного человека, на которого эта реклама повлияла.

Так же как реклама Белтелеком, в прошлом году была развешана по городу. Вот уж где стеб, так стеб.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
а чаму пенсіянеры? Каб "пасадзіць іх на карткі"? Мне здаецца, што калі гэта першая картка ў пенсіянера, то яму без розьніцы, якая яна - віза ці белкарт. Ён сапраўды розьніцы не адчуе і не зразумее. А вось "зацікавіць" (чытай, зрабіць так, каб не афармлялі дадатковую картку віза) тых, хто ўжо з'яўляецца кліентам банка і карткай карыстаецца - вось гэта та самая мэта. І аўдыторыя -людзі 25-55 год.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Уже осбуждали, потому что у остальных граждан РБ УЖЕ есть зарплатные карточки.
гэта да. Але калі ідзе замена карткі, то ББ выдае бясплатна толькі белкарт. А ўжо калі спытаешся пра візу, прапануюць аформіць яе дадаткова за грошы. Ну дык вось рэкляма для таго, каб не пыталіся і карысталіся тым, што даюць.

Magda

Well-known member
гэта да. Але калі ідзе замена карткі, то ББ выдае бясплатна толькі белкарт. А ўжо калі спытаешся пра візу, прапануюць аформіць яе дадаткова за грошы. Ну дык вось рэкляма для таго, каб не пыталіся і карысталіся тым, што даюць.
Бредово. Если человек УЖЕ спрашивает про вид карты и готов сделать визу за доп плату (а таких 1%), то его решения эта реклама не изменит. Если человек готов заплатить деньги за то, что можно получить бесплатно, он уже прошерстил инфу и знает разницу между картами.
Основная реклама белкарт - это то, что она дается бесплатно и по умолчанию.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Бреодово. Если человек УЖЕ спрашивает про вид карты и готов сделать визу за доп плату (а таких 1%), то его решения эта реклама не изменит.
Асабіста ведаю некаторых людзей, якія атрымалі сваю белкарт і не "замарочваліся" з афармленьнем візы. Хаця папярэдняя картка ў іх была віза і пра тое, што яе можна дадаткова афоміць, ведалі. На маё пытаньне "чаму?" адказвалі, "а навошта мне 2 карткі".

Magda

Well-known member
Асабіста ведаю некаторых людзей, якія атрымалі сваю белкарт і не "замарочваліся" з афармленьнем візы. Хаця папярэдняя картка ў іх была віза і пра тое, што яе можна дадаткова афоміць, ведалі. На маё пытаньне "чаму?" адказвалі, "а навошта мне 2 карткі".
Ну так все правильно. Я тоже так сделала. 99% так сделали. Мне виза электрон от ББ ничем не лучше белкарт от ББ. Белкарт А солидная карта у ББ денег стоила дурных с плохими условиями к тому же.
При чему тут эта реклама....?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Я тоже так сделала. 99% так сделали.
сумняваюся наконт 99%. Бо калі б было так, сэнсу ў гэтай рэкляме не было б. Бо навошта папулярызаваць прадукт, які і так не мае канкурэнцыі.
Хаця, калі прыняць да ўвагі версію пра распіл... :))) то лёгіка ідзе адпачываць.

Magda

Well-known member
Бо калі б было так, сэнсу ў гэтай рэкляме не было б.
Блииин. Ну нарисуй мне, пожалуйста, человека, который заплатил денег за Визу вместо белкарт и теперь перейдет на Белкарт обратно из-за этой рекламы. Можно мне логику его расписать, потому что у меня воображения не хватает?

Magda

Well-known member
Солнцева, на тут бае висит.

Из той же серии для меня. Купляй беларускае.
Я куплю что, что больше мне подойдет по соотношению цена/качество. И не знаю людей, у которых по другому. И представить себе их не могу.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ну нарисуй мне, пожалуйста, человека, который заплатил денег за Визу вместо белкарт и теперь перейдет на Белкарт обратно из-за этой рекламы.
Я не пра такіх. А пра тых, хто думаў, што трэба яшчэ й візу адкрыць, а вырашыў спыніцца толькі на белкарце. З майго пункту гледжаньня, прафесійна (а не гэта) зробленая рэкляма напраўлена была б менавіта на гэта.
Ну калі правесьці паралель. Напрыклад: чалавек думае, якую картку адкрываць: n -чыпованую, ці m- толькі з магнітнай паласой. У картках ён не разьбіраецца, для чаго той чып -ня ведае. Проста ведае, што з чыпам крыху даражэй і ў суседа такая. І вось бачыць ён рэкляму банка m, якая даходліва распавядае, што навошта плаціць больш, нашы магнітныя карткі праходзяць у любым банкамаце і ў інтэрнеце, і за мяжой можна карыстацца. І чалавек заб'е на чып, на "хачу як у суседа" і пойдзе афармляць прарэклямаваную магнітную картку.
Так і тут. Чалавек ведае, што ёсьць яшчэ й віза, але розьніцы не відаць, а тут яшчэ і любімая Грыбалёва на плакаце(ну калі разглядаць менавіта гэты крэатыў)... Усё, навошта тая віза.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ты про зарплатную карточку от предприятия или личную?
у сваім абстрактным прыкладзе? Пра асабістую.
Але неістотна. Сэнс ў тым, што трэба выбраць з двух адно. І мэта рэклямы -паказаць, у чым прывабнаьць альбо перавага аднаго над адным.

Magda

Well-known member
у сваім абстрактным прыкладзе? Пра асабістую
А я не про абстракцию. Подавляющее большинство работающих беларусов имеют зарплатную карточку. Вторая личная, работающая по Беларуси, им вообще не нужна. У них такого и вопроса не встает. А если карточка нужна для зарубежных поездок, расчетов, то причем тут белкарт.

За пределами Минска и областных городов никакая карточка ВООБЩЕ не нужна.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Вторая личная, работающая по Беларуси, им вообще не нужна. У них такого и вопроса не встает.
Ну я не ведаю, як прасьцей...
У вас зарплатная белкарт і вам не патрэбная другая, то бо бок віза. Так?
У мяне зарплатная віза і карыстаюся я візай, а белкарт недзе валяецца. Дык вось рэкляма разлічана на мяне: Кацярына,паглядзі якія прыўкрасныя людзі карыстаюцца белкартам і ваў! -прыносяць гэтым карысьць сваёй краіне - закінь візу на паліцу і карыстайся белкартам.

k_ja_ra

Well-known member
Адкуль мне ведаць?
Вось дэпазіт "шкварка", сказалі, з мэтавай угадаў. Хаця мне так не падаецца. Можа і з Белкарт так?
Даследванні хіба рабіліся?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху