Простите,что вмешиваюсь,но дело не в раздражении.Я отлично понимаю,о чем спрашивает Кьяра и мне тоже интересен этот вопрос,но как бы она его уже трижды не пыталась сформулировать,ответ все время не о том,а о чем-то другом.
:thank_you: Дзякуй, Ігра. )
Але я, як быццам, такі пачула паміж хітраспляценнямі мноства словаў тое, хацела:
Они говоря о себе "мы - особенные" вкладывают в это слово особенности развития. Поработав с ними плотно я тоже выдаю теперь именно такую ассоциацию.
Толькі ёсць нюанс. "Мы асаблівыя" тут кажуць мамы асаблівых дзетак і самі дзеткі.
У выпадку са слоганам "мы асаблівыя" кажацца АБСАЛЮТНА ў іншым кантэксце. Таму не факт, што я пачула такі слушны адказ.
))
І такі ў месцы цытаты пра 2 як быццам розныя сэнсы слова, у залежнасці ад кантэкста, я так і не зразумела, які ж першы кантэкст быў.)))
Я аднаго не разумею, чаму нельга адказаць проста, ад сябе, без спасылак на гуглы, іншых людзей, працу з асаблівымі дзеткамі: так, у мяне ўзнікае такая-та асацыяцыя, як пра гэта абсалютна спакойна сказала Солнцева. Тут няма нічога ні кепскага, ні добрага. Проста ўзнікае. Бо ў кожнага СВОЙ досвед.
Я расказала толькі пра свой. За што была пасланая.
))
А у гугле патрэбы не маю. Хай там хоць 100 спасылак будзе. МОЙ досвед ад гугла не зменіцца
То ж мне, аргумент знайшлі...
Разам з тым, раз хоць у аднаго чалавека з'вілася іншая асацыяцыя, значыць яна можа з'явіцца і ў іншых людзей. А таму я згодная (у 4-ы раз) што школе самой і вырашаць. Пакідаць слоган ці мяняць.
Просто ты так боишься иногда писать прямо, и тебя раздражает то, что я не конфликтую, что я прямо теряюсь, как себя с тобой вести.
Якраз я пішу наўпрост. Што думаю. Нават калі гэта не вельмі прыгожа камусьці выглядае.
І мяне чапляе не тое, што ты не кафліктуеш. Не трэба, клск, уласныя думкі мне прыпісваць. А тое, што ты ўвесь час стараешся пісаць і адказваць агульнымі фразамі, кшталту тых, якімі пішуцца падручнікі. Прыгожа, узважана. Але амаль нічога АД СЯБЕ. Мудрагеліста, каб не падкапацца з любога боку было.)
Таму і кажу, што ЧАЛАВЕКА рэдка бачу. Прыгожыя, правільныя посты - часта.)
Я таксама не канфліктую. Гэта са мной канфліктуюць, бо не вельмі прыемна супраць шэрсці бывае.) А я спакойная. )))
Мяне выводзяць з сябе толькі 2 рэчы: хамства і НЕлагічнасць.
Калі пачынаюць спрачацца са мной пра тое, чаго я не гаварыла, ці не адмаўляла. Калі я пытаюся пра адно, а мне адказваюць амаль абсалютна пра іншае. Калі я кажу "мора", а мне кажуць "дзе?". Вось тут раз'юшваюся, страшэнна.
))
Танюша, прабач апошні раз. Я абяцаю больш да гэтай тэмы не звяртацца.
Я цалкам нармальна да цябе стаўлюся, як фарумчанкі, праўда. І ў пэўных пытаннях цалкам давяраю твайму меркаванню.) Калі здолею яго пачуць.)
Прабач.