Выкажуся такі. Бо "тэма" працяг атрымала.
Юніко, па мне гэта не хамства было. Фраза была збольшага ветлівай. Гэта куды бліжэй да "напрасліны" і паклёпу. І пра журналіста з роліка са Сцерлігавым, дарэчы, таксама. Прычым лёгка! без якіх бы то не было тлумачэнняў (са стандартнай ужо адмазкай, што суразмоўцы, маўляў, не ветлівыя, таму адпаведна тлумачэнняў не вартыя), без прызнання, што памылілася ці некарэктна выказалася...
І як метад барацьбы - нападзенне ў адказ, якое, як вядома, лепшая абарона...
Сумна...
І яшчэ момант. Гучала так:
только они,наверно,не хотят безвозмездно или им не хочется на вопросы отвечать
Не нужно судить по себе, Илона.
Ты хочешь сказать,что я корыстна?
*шэптам* а з чаго ціск на карыслівая? У сказе і другая частка была.

Пра "не хочацца на пытанні адказваць"...Але не гэта істотна, Бог з ім.
А с чего такие предположения?
вот с этого нужно было начинать,с вопросов,почему у меня возникли предположения такие,а не с моей корыстности.
Дык вось і трэба было пачынаць з пытання: "а ці запрашалі святароў іншых канфесій на форум наогул?", а не ідыётскія здагадкі пра
іхную карыслівасць выказваць...
Тым больш, што і пра аплату/неаплату сённяшнім кансультантам, мяркую, нікому, акрамя адміністратара форума, дакладна нічога не вядома...
=====
Вот как то не заметила (за исключение отдельных постов "случайных" для этой ветки форумчан) в этой теме искреннего интереса к религии как таковой.
Zoryana, тое, што Вы не заўважылі, яшчэ не кажа пра тое, што цікавасці няма. Гэта першае. Другое, Вы якія паўнамоцтвы на сябе бераце, каб пра яе шчырасць і глыбіню меркаваць? Я, прызнаюся, пакуль Вашай цікавасці
да тэмы, як такой (нават не рэлігіі), таксама не заўважыла. Цікавасць Вашая, ІМХО, іншага роду...Дый ладна...
А ўвогуле сорі...Я дарэмна адказвала Вам. Перачытаўшы заўважыла, што Вы да мяне і не звярталіся. Цытата мая проста некарэктна ўстаўленая была...
я как нибудь без вас разберусь "куды" мне, хорошо?

без праблем. Я хутчэй не вельмі ўдала пра тое, ці не памыліліся Вы тэмай, пацікавіцца хацела...

))